Creatief,  DIY

Crea: Nog meer Zeepkettingen

Na mijn fröbel moment met Aafke had ik nog zeepjes over. Genoeg om nog een paar kettingen in elkaar te flansen. Maar als je zelf al zoveel zeepkettingen hebt, waar moet je ze dan laten? Toen bedacht ik me dat ik ze op eerste kerstdag wel mee kon nemen en aan mijn moeder, oma, Yvon, Joyce en Jose kon geven! Zo gezegd zo gedaan, even nadenken wat de looks van de toiletten van de personen waren en verder gokken op een geschikte kleur die zou passen. Het resultaat…nnnn
rnOm eerlijk te zijn vind ik ze best leuk geworden. Ik heb dus verschillende kleuren kralen met de zeepjes gecombineerd.rnrn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.