de Feestdagen,  Persoonlijk

Fijne kerstdagen 2011 gehad

Wat heb jij uitgespookt met de kerstdagen? Meestal doen Bart en ik maar aan één kerstdag. We hebben heel veel familie, lastig keuzes maken enzovoorts! De eerste kerstdag waren we uitgenodigd bij Marcel & Joyce en de tweede dag bij Mirjam en familie. Omdat ik aan de ene kant wel iets wilde doen met kerst, maar geen hele families over de vloer wilde hebben (sorry!), hebben Bart en ik kerstavond saampjes gevierd!
Dus was ik al bezig geweest om de kerstboom te voorzien van wat cadeautjes. Cadeautjes voor Bart, de baby en mezelf. Uit de Allerhande heb ik receptjes gehaald om te gaan maken. Dat is gelukt en viel op zich te eten. Gelukkig had ik sowieso voor een geschikt toetje gekozen (ijstaartje) dat als het allemaal tegen zou vallen we ons daar op uit konden leven.

Na het eten hebben we cadeautjes uitgepakt en het was heel erg leuk en gezellig. De laatste keer met ons tweetjes!!

De eerste kerstdag waren we bij Marcel & Joyce, lekker gourmetten. Samen met Joyce d’r familie en onze familie waren we met dertien man en vrouw sterk. Het was erg gezellig!

De tweede kerstdag zouden we naar Apeldoorn en omgeving gaan. Alleen had ik heel erg last van mijn buik, harde buiken enzo, heel vervelend. Wij zijn toen dus thuis gebleven en hebben een gezellig avondje met familie gemist. Ik heb nog steeds wat last van m’n buik, maar waar het exact wegkomt, geen idee. Nu heb ik vaker rare fratsen, maar zolang als ik de baby voel bewegen gaat het binnenin vast goed!

Natuurlijk even aandacht aan de kerstpakketten dit jaar. Omdat ik momenteel werkloos ben, heeft alleen Bart een kerstpakket gekregen. Zo kan je even een blik werpen op wat er in het pakket zat. Leuke en lekkere dingen.

Tja, en dan zijn de kerstdagen weer voorbij! Volgend jaar zullen deze helemaal anders dan anders zijn, dan zijn we met ons drietjes! Spannend.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

23 − 13 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.