Kijk & Luister

Ananda wint HNTM 4

Maandag 4 juni was DE finale van het 4e seizoen van HNTM. Deze keer waren er 4 finalisten, alleen van een van deze meiden was het nog niet zeker of ze er wel of niet bij zou zijn. Patricia was namelijk ziek geworden toen ze terug kwam in Nederland, iets met haar darmen. Ze heeft een lange tijd in het ziekenhuis gelegen. Maar ze was uiteindelijk toch sterk genoeg om mee te kunnen doen aan de finale.
Alleen kon je al in de week voor de finale stemmen voor de meiden. Maar omdat het toen nog niet zeker was of Patricia mee zou doen aan de finale, denk ik dat ze daarom erg weinig stemmen heeft gekregen en moest ze een half uur voor de echte uitslag het veld ruimen. Het was echt heel sneu! Maar aan de andere kant komt ze er heus wel. Nu kan ze eerst weer helemaal aansterken en zich dan storten op een modellen carrière!

De show was dit jaar een stuk beter, maar had naar mijn mening nog wel iets richting de Amerikaanse versies gemogen. De modeshow aan het einde. Deze keer deden ze een rondje, kregen ze commentaar van de jury en mochten zich weer omkleden. In Amerika is het stressen en vliegen, dat is toch veel gaver?

Vlak voor het einde stonden de 3 finalisten, Jennifer, Yvette en Ananda voor de jury. De jury had op 50% invloed op de uitslag. De rest kwam van het publiek thuis op de bank. 40% ging meteen naar Ananda en Jennifer kreeg toen 10%. Toen kwamen de stemmen van het publiek erbij. Als alleen die uitslag zou gelden zou Jennifer op 1 staan, Yvette op 2 en Ananda op 3. Maar door de invloed van de jury zag de top3 er toch anders uit. Wel leuk om te weten dat het publiek Jennifer het leukste vond!

Uiteindelijk won Ananda, kreeg ze het contract van 75.000 euro, een auto en is ze een aantal maanden het gezicht van ICI Paris. In elk geval gefeliciteerd en succes aan de andere meiden met hun carrière als topmodel!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.