Kijk & Luister

TV: Tabatha Takes Over

In de tv serie Tabatha Takes Over (voorheen Tabatha’s Salon Take Over) neem ‘hairdresser’ Tabatha Coffey knapperzaken over die op de rand van de afgrond staan. Zij neemt een week de salon over en geeft aan het einde haar bevindingen en dan is het afwachten hoe het verder gaat.
Deze serie vind ik erg leuk om te kijken. Hoe Tabatha binnenkomt, de mensen bang van d’r zijn, en hoe sommige mensen het weten te verprutsen en uiteindelijk met haar hulp weer weten te laten bloeien. Maar sommige zaakeigenaars zijn echt hopeloos..

Tabatha is een pittige tante en weet van wanten. Ze is lekker direct en gaat geen discussie uit de weg. Er zijn nu zo’n vier seizoenen van deze serie gemaakt en via Youtube heb ik de eerste drie terug gekeken. Helaas staat het vierde seizoen waarin Tabatha ook andere soort zaken overneemt niet helemaal (nog?) online.

Maar mocht je ook nog willen genieten van deze serie, neem dan een kijkje op: deze Youtube.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

37 − 36 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.