Challenges,  Games & Tech

Video Game Challenge #14: Wallpapers

Voor de vraag van vandaag, Current (or most recent) gaming wallpaper. Heb jij een gaming wallpaper? Wij hebben wel game-gerelateerde wallpapers, er is ook iemand uit het team die helemaal geen achtergrond gebruikt..nnnn
rnPatricia: Ik ben dol op vrolijke en gekleurde achtergronden. Maar niet te druk, want ik moet al mijn icoontjes op mijn bureaublad natuurlijk goed terug kunnen vinden. Ik ben ook voorzien van twee beeldschermen dus heb ik ook twee wallpapers. En ik heb de volgende twee wallpapers van AION erop staan te schitteren.rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

79 + = 84

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.