Challenges,  Foto's

Photo A Day #3 (maart 2013): Key

Een fotomomentje met een Key.. Wat is er nu bijzonder aan een sleutel? Nou, de mijne eigenlijk best veel. Vooral omdat ik onlangs mijn sleutel brak toen ik de deur open wilde maken en dus een stuk sleutel bleef zitten.

Hoe krijg je een stuk sleutel weer uit een slot? Met veel geduld, een pincet en een klein scherp voorwerp. Ik weet niet meer wat voor scherp iets ik had, maar met veel gepeuter en geduld heb ik het stukje sleutel weer uit het slot weten te halen. Het overige stuk zit nog aan mijn sleutelbos, in de kip! En in de kip zit een lampje.

Inmiddels heb ik wel een nieuwe sleutel hoor. Die zie je in het midden op de foto staan. Mijn Sackboy (gamefiguurtje voor de onwetenden) gaat ook gezellig met me mee samen met mijn autosleutel. De sleutelhanger van ‘For a Happy driver‘ heb ik van Bart gekregen toen ik mijn rijbewijs heb gehaald, lief!!

Dat was dus Key voor vandaag!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.