Challenges

Photo A Day #4 (maart 2013): Lucky

Bij het woord van vandaag Lucky denk ik al gauw aan het winnen van de loterij, daar heb je geluk voor nodig. Maar daarnaast ben ik zeer gelukkig en gezegend met mijn man, dochter, huis, familie en alles daar omheen. Maar toch heb ik een ander geluksmomentje meegemaakt vandaag!
Ik probeer al enige jaren een fatsoenlijke cake te bakken in onze combi-magnetron. Nu wil het geval dat we morgen visite krijgen en dan is het wel zo aardig als je ook iets voor kan schotelen. Dus heb ik een nieuwe poging gedaan om een cake te bakken. Niet zomaar een rechttoe rechtaan cake, nee een ronde!rnrn

Ik ben gek op mijn kleine springvormen van de HEMA en maak daar van alles in. Zo heb ik dus twee cakes gemaakt, een proefversie (die erg smakelijk is) en eentje voor morgen.

En daar voel ik me Lucky mee, want tot nu toe is dit me niet gelukt! Het zijn de kleine dingen die het doen!!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

28 − 23 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.