Follow me:

30 DBC – Dag 30: Favoriete Quote

Nee heb je, Ja kun je krijgen is een quote of eigenlijk een gezegde waar ik wel eens naar refereer! Verder heb ik niet zo heel veel quotes die ik onthoud, behalve enkele van RUMAG, waaronder ‘Goed verhaal, lekker kort’. Maar er is eentje die ik leuk vind en ook echt in mijn straatje ligt, hihi.

Soms ben ik net een ADHD-er en ga ik van het ene naar het andere om aan het einde erachter te komen dat er niets van terecht is gekomen op het gebied van huishouden. Daarom spreekt de bovenste RUMAG uitspraak me ook zo aan, denk ik. Maar er zijn er meerdere die me aanspreken, waarvan ik er nog twee wil delen;

Nog heel veel meer kan je onder andere hier vinden: via mijn Pinterest bord.

Dit was de laatste vraag in deze 30 dagen blog challenge. Leuke vragen om elke dag te beantwoorden waar ik bijna twee maanden over heb gedaan. Maar dat geeft niets, het was leuk om te doen en ik heb er zelf ook eentje bedacht! Deze plaats ik binnenkort hier op mijn blog, wie weet vinden jullie het ook leuk om mee te doen!

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Danielle

    Haha die van welke serie zou je dan kijken is ook typisch mij!! Leuke quotes sowieso allemaal. En je hebt de 30 dagen challenge afgerond jeuj! Op naar de volgende 😉

    August 19, 2018 at 13:57
  • Leave a Reply

    44 + = 48

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.