Challenges,  Kijk & Luister

30 DBC – Dag 26: Celebrity Crush

Een crush hebben op een celebrity is vaak op het personage dat hij of zij in een film vertolkt. Ze nemen die rol aan, wellicht zit er ook wel iets in wat hun eigen karakter iets zal vertegenwoordigen. Toch is het een fictief persoon. Ondanks dat kijken we graag en ook ik heb wel wat stiekeme crushes hoor op celebs.

Het mooie en bijzondere van tegenwoordig is dat je celebrity crush dichterbij is dan ooit. Zeker met de huidige sociale media waar je ze op kunt volgen. Zo volg ik ook mijn cushes! Crushes, maar dat is meervoud! Jazeker, ik kijk mijn ogen uit en het zijn celebs die aan de hele andere kant van de wereld wonen (in mijn geval!) Dus de kans dat ik ze ooit tegen zal komen is zeer klein.

Mijn crushes zijn allebei van de partij in de Avengers films. Zo heb je Chris Hemsworth die ik op Instagram volg. Hij is daar zo nu en dan wel te zien in een filmpje of deelt weer een foto van zichzelf, samen met zijn vrouw en/of kindjes. Hij speelt de rol van Thor en ook daar vind ik hem erg leuk in, zeker de scene die hij op zijn Instagram deelde met zijn broer Loki (die ik ook niet heel erg vind om naar te kijken hoor!)

De andere is toevallig ook een Chris, Chris Pratt die ik ook op Instagram volg. Hij speelt in Guardians of the Galaxy en ook in de Infinity War film, hij is nu toch ook een soort Avenger geworden? Hij plaatst veelal filmpjes van zichzelf om tegen zijn fans en volgers te praten. Naast dat hij acteur is plaatst hij de laatste tijd vooral foto’s van het leven op de boerderij. Ook leuk om de andere kant eens te zien van een personage natuurlijk.


Ik heb eigenlijk geen Nederlandse crushes, behalve op Bart maar die is geen celebrity, hihi!! Ik volg wel diverse mensen ‘celebs’ op Instagram en zo heel af en toe reageer ik ergens een op maar alsof mijn reactie dan ineens word gelezen tussen de 35000+ reacties, haha. Doordat ze zich ook op social media begeven voelt het alsof ze toegankelijker zijn dan dat ze eerder ooit waren.

Vaak zijn deze crushes tijdelijk tot ik een nieuwe film heb gezien waar ik een leuke kerel in mee doet!

Banner: Pixabay

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 33 = 34

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.