Challenges,  Foods

30 DBC – Dag 25: 10 dingen die ik lekker vind

Bij de vorige vraag geef ik aan dat ik me soms schaam voor mij lijf en dan moet ik nu aangeven wat ik lekker vind. Tja, dan kan je al bijna raden waar het mis gaat. Ik ben nu eenmaal een zoetekauw en doe wederom mijn best om niet teveel te snoepen.

Want ik ben heus dol op snoepjes! Zoals je al eerder hebt gelezen kan ik niet zonder chocolade. Er komt suikerziekte voor in de familie en daar zit ik natuurlijk niet op te wachten, hoewel ik er waarschijnlijk niet aan zal ontkomen, geniet ik nu volop (probeer met mate).

Ik heb een lijstje gemaakt met de 10 dingen die ik lekker vind en op willekeurige volgorde hieronder geplaatst;

1) Chocolade, Milka met nootjes (love it!!)
2) Patat en frikandel met mayo van de snackbar, zo lekker vet..
3) Mijn eigen spaghetti, als Honig nu eens kapt met de samenstelling te veranderen, dan blijft hij ook lekker!
4) Mijn eigen roerbakmie, lekkere stukken prei en rode paprika erdoor en een gebakken ei!
5) Spruitjes van mijn moeder, het lukt me bijna om de kleine spruitjes net zo lekker te krijgen
6) Bloemkool van mijn moeder met sausje, het is een maizena sausje die ik zelf niet goed krijg, haha.
7) Soep van mijn vader, mijn vader maakt soep waar je lepel in rechtop blijft staan lekker dik!!
8) Paprika ribbel chips, guily plessure!
9) Winegums
10) Dropjes, ook voor mijn keel hoor

Wat ik wel heb is dat met snoepgoed ik van sommige dingen het te vaak eet, zoals de winegums dat ik er op een gegeven moment wel klaar mee ben. Chocolade is een ander verhaal en de dropjes eet ik veelal voor mijn keel als die weer eens geïrriteerd is. De chips is ook een tijdelijk iets, zal niet heel lang meer duren voor ik daar ook weer klaar mee ben. Volgens mij heb ik dan alle smaken al wel eens gehad en de rest taal ik niet meer om, dus wellicht ben ik binnenkort genezen, haha.

Verder ben ik wel dol op de gerechten van mijn moeder, ik ben nog aan het proberen dit ook voor elkaar te krijgen. Work in Progress zeg ik maar. Ik ben wel dol op pasta gerechten en minder op aardappelen en groenten, maar de kinderen moeten dit ook gewoon eten dus eet ik ook maar mee.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 42 = 45

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.