de Feestdagen

Pasen

Het paasweekend loopt alweer op zijn einde. Hier in Groningen begon dat op Goede Vrijdag al met de bloemetjesmarkt. Een drukte vanjewelste waar altijd veel Duitsers op af komen. Maar natuurlijk ook veel stadjers! Het was al enkele jaren geleden dat ik zelf op de bloemetjesmarkt was geweest en ik heb me er deze keer aan gewaagd.


Samen met Bart, zijn moeder, zijn zus en haar vriend, de vriendin van mijn vader en Pepper hebben we een stukje grote markt verkend en door de Ebbingestraat gelopen. Ik heb een aantal plantjes gescoord voor de tuin! Verder was het ‘paasweekend’ erg rustig. Lekker rond hangen in en om het huis! Wel hebben we de 1e paasdag van een lunch bij mijn moeder mogen genieten. Deze was lekker uitgebreid en ook erg smakelijk!! Morgen start de werkweek weer!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 28 = 30

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.