Kijk & Luister

Twiligt het eerste deel bekeken

Jaja, na jaren afhouden heb ik gisteren met Bart dan eindelijk de eerste Twilight film gezien. Ik moet zeggen dat het me niets tegenviel, vond het eigenlijk wel leuk! Onze komende weken staan in het teken van ‘de rest’ van deze films.
Nu is het zo dat je als Twilight filmkijker een ‘kamp’ kiest. Ga je voor de vampierenfamilie van (Team) Edward of voor de wolvenfamilie van (Team) Jacob. Eerlijk gezegd kan ik op dit moment geen keuze maken omdat je in de eerste film veel van Edward te zien krijgt en je maar een paar keer Jacob voorbij ziet komen. Is er geen Team Bella?

Ik heb de film ook anders bekeken dan vele voor mij gingen. Ik had namelijk eens gelezen of in een interview gezien dat de schrijfster van de 50 Shades of Grey, zich liet inspireren door de Twilight films. En ik moet zeggen, ik zie veel overeenkomsten! Rijke familie, gescheiden ouders, na├»ef jong meisje, artsen, geadopteerde kinderen, de ‘goede vriend’ met iemand (familie) in een rolstoel en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Ondanks dat ben ik toch meegevoerd in dit verhaal en wil ik dolgraag de tweede (New Moon), derde (Eclipse) en vierde deel (Breaking Dawn – Part 1 & 2) zien! Het vierde deel is dus verdeeld over twee films. I cant’s wait!!

Heb jij de films al gezien? Niet? Oh, dan moet je dat echt gaan doen! Hieronder de trailer van het eerste deel.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

90 − = 85

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.