Leestafel

Leuk! Strips van Vera van Groos

Als je nog leuke strips wilt lezen moet je die van Vera van Groos zeker lezen. Het zijn allemaal kleine autobiografische stripjes die zo herkenbaar zijn! Elke dag is er een nieuwe strip te vinden op haar website.

De Vera strips zijn leuk getekend, de uitdrukkingen prachtig en zoals ik al aangaf, zo lekker herkenbaar! Je ziet stukjes uit het leven van Vera, haar vriend en hun vrienden. Omdat veel autobiografisch is, is het lekker herkenbaar. Maar ook voel ik me niet zo alleen in bepaalde situaties, waarvan je denkt, zou dit ook een ander overkomen. Er zijn ook al twee boekjes uitgekomen;

  • Meisjes Kunnen Niet Snurken met een verzameling van de beste stripjes van 2010 en 2011. Te koop voor 6,99 in haar eigen webshop.
  • Crisis Afgewend waarin de beste stripjes uit 2012 gebundeld zijn. Te koop voor 9,99 in (wederom) haar eigen webshop.

 

Meer lezen van Vera, check dan haar website: veravangroos.nl

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

69 − = 68

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.