Leestafel

Leeslijst: Dit heb ik gelezen in maart 2022

Afgelopen maand heb ik weer veel geschreven, hopelijk kan ik dat snel delen, maar ook heb ik weer gelezen en daar zaten weer een aantal erg leuke tussen. In april komt een laatste deel van de ‘Only One’ serie uit van Natasha Madison en volgens mij is deze erg heet! Elke keer als er iets van het boek voorbij komt, kijk ik er steeds meer naar uit. Voor komende maand heb ik weer een hele hoop boeken die ik wil lezen, er lijkt geen einde aan de lijst te komen. De teller staat inmiddels over de 2000 ebooks op mijn ereader en een heel klein percentage ervan is van Bart.
Steamy Office Romance van Whitney G.
Vorige maand gaf ik al aan meer van de Steamy Office Romance reeks te willen lezen. Dat heb ik ook gedaan, de verhalen zijn niet superlang maar lezen zo fijn weg. De humor is fantastisch waardoor ik soms hardop moest lachen, of iets aan mijn man citeren omdat ik het gewoon even moest delen. De volgende twee verhalen heb ik dan ook met veel plezier gelezen en ze zijn beide weer fantastisch!!

De Dokter (NL)
De DokterArts zijn in New York City is niet gemakkelijk. Zeker niet voor iemand zoals ik. Iemand met een eigen praktijk en met compleet incapabel personeel dat naar mij kijkt als er diensten opgevuld moeten worden. Als mijn team eindelijk tot de conclusie komt om een nieuwe arts aan te nemen, ben ik dolblij.

Tot ik besef wie onze nieuwe ‘dokter’ is… De vrouw met wie ik twee weken geleden een date had. De vrouw die me op het laatste moment liet zitten met het zwakke excuus: ‘Sorry, het lukt me toch niet om te komen’ nadat we samen hadden besloten ons online daten om te zetten naar een echt afspraakje.
Ik ben de geheime fantasieën die ze met me deelde, absoluut nog niet vergeten. Niet zo min als ik onze sexting appjes ben vergeten. En als ze nu denkt dat ik me puur professioneel ga gedragen en net doe alsof er niets tussen ons is gebeurd, dan heeft ze het goed mis!
En dat mijn mede-lezers, levert een hoop humor op! Je raast over de bladzijdes heen en verslind de letters!
De Dokter €2,99

De Cliënt (NL)
De CliëntVandaag is officieel de ergste dag van mijn leven… Ik werd vijf uur te laat wakker na een onenightstand met de aantrekkelijkste en tegelijk ook meest arrogantste man die ik ooit heb ontmoet. (Die klootzak liet zelfs een briefje achter: ‘Ik geloof dat je gister tegen me loog over het feit dat je “ervaren” bent. Je bent drie keer klaargekomen, en dat was nog voordat we je slaapkamer hadden bereikt. Ik kan ook moeilijk geloven dat je “normaal gesproken zijden lingerie” draagt. Je lades zaten vol katoenen omaonderbroeken. – De beste man met wie je ooit naar bed bent geweest…’)
Vervolgens bleken mijn twee beste klanten overgestapt te zijn naar mijn grootste concurrent, bleekte mijn huisgenoot ‘per ongeluk’ mijn favoriete pak gebleekt en was mijn lievelingskoffietentje gesloten.
Toch konden al die dingen mijn goede humeur niet verpesten, aangezien ik die middag de beste deal van mijn carrière binnen zou slepen. Ik stond op het punt om de hoogst betalende klant ooit voor het bedrijf te tekenen.
Maar om precies vier uur stapte er geen atleet, televisiepersoonlijkheid of andere beroemdheid mijn kantoor binnen. Nee, in plaats daarvan stond ik oog in oog met mijn onwijs aantrekkelijke, onwijs arrogante onenightstand…
Wederom, heerlijk om te lezen! Hoe ze het bloed bij elkaar onder de nagels vandaan kunnen houden. De aantrekkingskracht die er is proberen te negeren, het levert geweldige situaties op waarbij ik in elk geval af en toe heerlijk heb gelachen.
De Cliënt  €2,99

Thirty Day Boyfriend van Whitney G. (ENG)
Thirty Day Boyfriend

Ze hoopt erop om een andere baan te krijgen en solliciteert waar ze maar kan. Alleen wil niemand haar aannemen, niet vanwege haar superkwaliteiten, maar omdat haar baas roet in het eten gooit. Hij wil haar niet kwijt. Wel wil hij een bedrijf binnen hengelen, een bedrijf waarvan de baas graag ziet dat degene waar hij mee zaken doet een familieman is. Om dit voor elkaar te krijgen moet hij dus een vrouw regelen, wat erg moeizaam gaat. Na wikken en wegen komen ze tot de conculusie dat alleen zij de rol van nep-verloofde kan spelen. Als ze haar naam zet op de stippellijn zal hij haar na dertig dagen laten gaan. Daarnaast krijgt ze een superbonus als het lukt, ze moet dus met deze klootzak een toneelspel spelen. Alles om die dertig dagen door te komen, alleen hebben de op de eerste dag al gedoe en lijken de komende 29 dagen een ware hel te gaan worden. Wel een hel vol met humor, een vleugje romance, oké, veel romance zodra ze toegeven en spoilertje, hij heeft haar al twee keer eerder de mogelijkheid gegeven om ontslag te kunnen nemen, alleen komt ze daar pas laat achter, te laat?
Thirty Day Boyfriend €2,75

Niets is wat het lijkt van Miranda Hillers (NL)
Niets is wat het lijktIn augustus 2020 heb ik dit verhaal al gelezen, hij maakt deel uit van de Blingg serie. Nu heb ik hem nogmaals gelezen omdat ik via Facebook een groep volg waar het verhaal word gedeeld. Hartstikke leuk, maar omdat ik het boek al in mijn bezit had, ben ik hem nogmaals gaan lezen, omdat ik wilde weten hoe het ook alweer zat.
Waar ik moeite mee heb is vreemdgangers in een verhaal (ook daaromheen wel) en dat staat hier toch best centraal. Hierdoor moest ik echt even weer bijkomen, het nare gevoel bleef een beetje hangen, ook al loopt het goed af. Het heeft in elk geval indruk gemaakt over hoe Zoë zich heeft gevoeld, is belazerd en dan ook nog eens door iemand die heel, heel dichtbij haar staat. Ondanks alles, komt het goed, maar de weg er naartoe is best pittig. Ik heb dan ook wel met Zoë te doen hoor en dar maakte ook dat het loslaten best lastig was. Een aanrader om te lezen? Dat zeker.
Niets is wat het lijkt €4,99 of Kobo Plus.

Only One serie van Natasha Madison (ENG)
Langzaam aan worden de verhalen vertaald naar het Nederlands. Al zou ik je kunnen aanraden om deze verhalen eens in het Engels te gaan proberen, dan kan je ze eerder lezen. Dat is dan ook wat ik heb gedaan en zo kan ik weer twee van de Only One serie afstrepen.

Only One Regret
Only One RegretWe krijgen met een Stone telg te maken, hoewel. Hij is een nakomeling in elk geval, Cooper. Hij is gescheiden en is een gescheiden vader en is net uitgewisseld met een ander ijshockeyteam. Hij heeft een aanwezige familie en gelukkig een beste vriend. Dat dit een vrouw is, mag niets uitmaken, alleen blijkt het op een avond iets meer te worden. Een dronken moment gooit roet in het eten, of juist niet? Het is alleen te hopen dat de vriendschap hier ook tegen bestand is. Als dan de ex weer ten tonele komt en hem terug wil is het maar net de vraag of hij hier op zit te wachten. De ex doet in elk geval haar best om haar zin door te drijven. Dit levert de nodige miscommunicatie op, stress en gedoe. Er is altijd een happy end, gelukkig.
Only One Regret €3,99 of Kobo Plus

Only One Mistake
Only One MistakeMichael Horton wordt na een gevecht met zijn coach, op tv, overgeplaatst naar een ander ijshockeyteam. Hij komt dan bij, zijn neef, Cooper in het team terecht. Als hij op een dag zijn nichtjes van school haalt, komt hij oog in oog te staan met de dame waar hij een half jaar geleden een one-night stand mee heeft gehad. Zwanger!
Zwanger worden was in elk geval niet haar plan en als ze contact op wil nemen met degene waar ze een hete nacht mee heeft beleefd is het nummer buiten gebruik. Weer teleurgesteld in mannen had ze nooit verwacht hem weer te zien, tot hij dus bij haar in de klas staat om zijn nichtjes op te halen. Met een optelsom snapt hij ook wat er is gebeurd en is het maar de vraag of hij mans genoeg is om haar te steunen. Spoiler, natuurlijk is hij dat en de manier waarop hij met de situatie omgaat is bewonderingswaardig te noemen. We willen allemaal wel een Michael Horton in ons leven hebben.
Only One Mistake €4,30 of Kobo Plus.

King of the Causeway van T.M. Frazier (NL/ENG)
King of the CausewayEen enorme orkaan nadert de kust van Florida, een ander soort storm broeit in Logan’s Beach. Een mysterieuze nieuwkomer doet een gooi naar de titel van King of the Causeway. Hij deinst nergens voor terug in zijn gevecht om de kroon. Als nieuwe vijanden samenspannen met oude rivalen, staat er veel meer op het spel dan enkel de titel waarvoor King zijn hele leven heeft gestreden. Er is een orkaan in aantocht. En dit kon weleens de storm zijn die alles zou vernietigen.
Deel 9,5 uit de KING Reeks van T.M. Frazier, begint met de leukste boekpersonage ever, Preppy aka Samuel Clearwater. Hij neemt ons mee terug naar Logan’s Beach waar we King en Do volgen. Andere bekenden komen ook wel voorbij alleen niet zo sterk als de anderen. Het is een kort verhaal, veel te kort (ook prijzig voor zo’n kort verhaal, en hint eigenlijk naar het tiende deel van de serie, N9ne. Deze heb ik al gelezen maar ik vond het wel fijn even terug te zijn bij de anderen van de groep. Als het goed is, is nu de hele serie compleet.
KING of the Causeway €4,99

Slayers Hockey serie van Mira Lyn Kelly (NL & ENG)
Schrijfster Mira Lyn Kelly heeft me in haar broekzak hoor. Ik kwam in aanraking met het eerste deel van de Slayers Hockey-serie en nu heb ik bijna alles al gelezen. Het zesde deel (Dirty Groom) zal in april verschijnen, welke dag precies is nog niet bekend. De eerste twee delen van de serie zijn al vertaald naar het Nederlands, de rest ben ik in het Engels gaan lezen. Het derde deel zal ook nog worden vertaald, de rest waarschijnlijk ook, maar dat kan ook maar zo veranderen. Vooralsnog denk ik dat ik het derde en misschien ook wel het vierde deel de leukste vond om te lezen, of toch wel het tweede deel? Hoewel, ze hebben allemaal hun eigen verhaal die alle persoonlijke gevoelens goed weten te delen.
TIP! Nadat ik al drie delen had gelezen, wees de schrijfster erop dat er nog een onofficieel eerste deel is van de serie, Dirty Player, in dit verhaal maak je kennis met de aanvoerder van het team, die met enige regelmaat terugkomt in de eerste verhalen.

Dirty Secret#1 Dirty Secret (NL) (Vaughn & Natalie)
Hij is niet bepaald geliefd bij zijn team. Zijn permanente ‘rot toch lekker op’-uitdrukking op zijn gezicht helpt ook niet. En ook een voorvalletje met de aanvoerder van het team aan het begin van het seizoen. Iets met mijn vuist en zijn kaak… Dat dus. Coach is klaar met ‘mijn gedrag’. Kappen of ik speel niet. En niet spelen is een klap die mijn carrière als professioneel ijshockeyspeler niet te boven komt. De oplossing is vrij simpel. Ik zorg dat ik niet opval en dat ik mijn contract uitdien zonder verder gedoe.
Alhoewel… simpel? Er is één klein probleempje. Allie. Het grietje waarmee ik acht maanden geleden in Vancouver heb lopen rotzooien. Die sexy, verlegen blondine met die geweldige glimlach en die heerlijke, zachte lippen. De meid die m’n wereld op z’n kop zette en vervolgens met de noorderzon verdween. Wat blijkt? Ze is het zusje van onze aanvoerder. En hoewel mijn carrière op het spel staat, het lukt me maar niet om bij haar uit de buurt te blijven.
Je kan misschien al wel raden hoe dit afloopt? Ondanks dat, is de weg ernaar toe heel fijn om te lezen. Humor, verrassingseffecten en liefde staan centraal in dit verhaal. Hoe de nukkige ijshockeyer valt voor het zusje van de aanvoerder van het team, terwijl hij echt uit haar buurt wil blijven, is zo leuk. Allie heeft zich in elk geval voorgenomen om niet te vallen voor iemand die veel moet reizen, zeker als er een transfer aan zit te komen. Doordat haar leven in de schaduw heeft gestaan van haar broer, die aanvoerder, komt zij eerst. Al dat reizen voor zijn hockeycarrière is haar niet in de koude kleren gaan zitten, als het puntje bij paaltje komt, is ze dan nog wel zo zeker van dit voornemen?
Dirty Secret €6,99 of Kobo Plus

Dirty Hookup#2 Dirty Hookup (NL) (Quinn & George)
Eén blik en ik wist… deze chick haat me. Eigenlijk zou ik weg moeten lopen, een of andere fan moeten vinden die op mijn schoot gaat zitten en me vertelt dat ik een grote, sexy, hockeygod ben. Dat is helemaal waar, trouwens. Maar er is iets aan deze felle rooie waardoor ik haar gewoon niet kan laten gaan. Ze heeft een rauw randje en dat is super sexy. En ze heeft een scherpe tong waarmee ze me al sinds de avond dat ik haar leerde kennen, weet te betoveren.
Ze zegt dat ik wel kan vergeten. Dat ‘wij’ absoluut niet gaan gebeuren. Maar dit is geen vrouw die een man zo maar vergeet. Zeker niet als de lucht om ons heen lijkt te knetteren, telkens als we bij elkaar in de buurt zijn. Ze zit in mijn kop en is me onder mijn huid gekropen. Het enige waar ik nog aan kan denken, is de manier waarop ze die ene keer naar me keek. Alsof ze al wist hoe het kon zijn tussen ons. Ik ben niet bepaald een man waar een vrouw zoals zij op valt. Maar misschien wil ik dat wil worden.
Een verrassende plotwending is wat je voorgeschoteld krijgt. Ik wil geen spoilers delen, maar langzaam aan in het verhaal krijg je te lezen wat er ooit is voorgevallen. Puzzelstukjes die op zijn plaats vallen en het schuldgevoel dat er verschijnt. Heerlijk om te lezen hoe de aantrekkingskracht is, zij ertegen blijft vechten met een voor haar legitieme reden. Alleen is het tijd om niet in het verleden te blijven hangen, te denken aan een vervelende ervaring van vroeger. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.
Dirty Hookup €6,99 (ook in Kobo Plus, even op Kobo zoeken)

Dirty Rebound#3 Dirty Rebound (ENG) (Rux & Cammy)
Ik weet wat je denkt, maar luister even naar me. Cammy is mijn beste vriend. Ik kan niet zonder haar leven. Het meisje met de glimlach als zonneschijn, een volle koelkast en het meest fantastische kind dat ik ooit heb ontmoet. Ze is ook nog eens een superhete alleenstaande moeder en ik heb het tot mijn missie gemaakt om haar te beschermen tegen gasten als ik. En ik zal onze vriendschap niet op het spel zetten, om te pushen naar meer dan dat. Ik kan niet haar ‘voor altijd’ zijn.
Ik ben niet die man. Ik ben voor een leuke tijd. De clown van de klas, de knappe hockey dude. Ik ben voor de gelukkig voor nu, niet het ze leefden nog lang en gelukkig. Ik blijf op mijn pad, maar als de ex van Cammy een lesje nodig heeft, neemt het oeverbeschermende deel van mij de overhand en promoveer ik mezelf van beste vriend tot het nep-vriendje door een kus. Dat is pas het begin. Als het aankomt op Cammy, dan is er niets dat ik niet voor haar zal doen. Ook als het mij zal verwoesten.
Ze hebben een hele fijne tijd samen, tot er gevoelens bij komen kijken. Ze begrijpen elkaar met een woord, een blik en als de vader van haar zoontje weer verschijnt en haar terug wil, komt er een oerman boven. Het probleem is, dat hij geen vastigheid wil, alleen plezier. Hoewel hij daar in de loop van het verhaal op terug moet komen. Tot er iets uit zijn verleden naar buiten komt, dan is het maar de vraag of ze hier tegen bestand zijn. Want is dat niet waarom hij haar ex verafschuwt en wellicht een soortgelijk iets heeft meegemaakt, of gedaan? Wat ik bijzonder vond is dat ondanks wat hij uitvreet, zij hem steunt. Hij maakt haar aan het lachen en gelukkig. Ze beseft ook wel dat er geen gelukkig einde voor ze in zit, maar misschien…
Dirty Rebound €4,58 of Kobo Plus.

Dirty Talker#4 Dirty Talker (ENG) (Wade & Harlow)
Tien dagen, dat is alles waar ik om vraag. Alleen wil niemand van mijn NHL teammaten een zusje, nichtje of goede vriendin vragen om mij bij te staan, als nep-vriendin, voor een bruiloft. Bullshit. Ja, mijn mond heeft me op plaatsen gebracht waar ik niet hoor. Maar dit klasse vijf slipjessmeltende persona is bezig met een lockdown en zit niet te wachten op een complicatie.
Ik sta op het punt om op te geven als het antwoord op mijn gebeden als ze nog net niet in mijn schoot word geworpen.1 – ik ben niet haar type, 2 – Ze date niet met jocks, 3 – Alles dat deze scherpe, sexy over-presterende wil is plezier, een uitvlucht van haar op carrière gedreven leven. Het is een simpele deal. Waarom wil ik het gecompliceerder maken?
Ook al probeert ze meerdere malen eronderuit te komen, ze kan zich de deal wel herinneren, alleen niet meer hoe hij eruit ziet of heet, geeft al een hoop verwachting. Hij weet haar over te halen om zijn nep-vriendin te spelen en als ze zich ergens in stort, dan is dat voor duizend procent. Ze leest over hem, zijn team en alles wat ze tegen komt op het wereld wijde web. Zelf deelt ze weinig informatie, maar dat loopt net even anders als een collega zich bij de bruiloftsgasten voegt. De aantrekkingskracht is groot en ze besluiten er een kleine tien dagen van te genieten, van elkaar. Tot een telefoontje verschijnt en alles overboord lijkt te zijn, of toch niet? Ook dit verhaal was weer veel te snel uit. Zij is zo slim, merkt zoveel op en hij merkt dat ze meer ziet dan alleen een knap uiterlijk. Er is veel liefde, lust, sexyness, spanning en nog wat drama in het verhaal. Misschien was deze toch de leukste?
Dirty Talker €19,99 (ook Kobo Plus, even op Kobo zoeken)

DIRTY DEAL#5 Dirty Deal (ENG) (Axel & Nora)
Vaderschap heeft me verblind. Daar ben ik, Axel, mijn knorrige regel volgende, fun-wrecking, bijna-ex-buurvrouw uit te lokken voor een reactie, als een one-nighstand van maanden geleden verschijnt, op het punt van bevallen. Het volgende moment ben ik een alleenstaande vader die dezelfde buurvrouw, die er van houd om mij te haten, smeekt om een spoedcursus om te zorgen voor dit kleine wondertje. Wat blijkt, Nora heeft geholpen met het opvoeden van haar broertjes en zusjes, zij weet dingen en ik weet dat mijn zoon haar nodig heeft. Puntje is, ze is totaal niet onder de indruk van mijn NHL carrière, of de geruchten rondom de grootte van mijn stick (allemaal waar.) Ik probeer geen indruk meer op haar te maken, niet meer in elk geval. Ik kan het niet. Ik vraag haar om me te helpen, omdat mijn zoon iemand nodig heeft die beter is dan een speler die nog niet eens het handboek heeft gelezen. Wat weer betekend, dat hoe heet ik haar ook vind met haar uitspraken en de regels die ze niet breekt.. Nora is off-limits!
Het is geweldig om te lezen hoe zo’n klein baby-mannetje als Otto (vernoemd naar zijn vader), alle mensen om zijn kleine vingertje weet te winden. Zelfs mij! Axel gaat van player naar een serieuze vader en hoe hij hier mee omgaat is hilarisch op sommige momenten. Nora lijkt ook wel 180 graden te zijn gedraaid en samen vormen ze een goed team, tenminste de eerste maand dat ze deze deal hebben gesloten. Na deze maand komt er nog een korte periode bij en groeien ze nog meer naar elkaar toe. Iedereen ziet het, maar Axel kan er niets aan doen, ze gaat weg. Ze heeft nog een heel leven te leven, waar ze al van droomt toen ze jong was. Het is niet aan hem om haar tegen te houden, dus laat hij haar gaan.
Dirty Deal €4,58 of Kobo Plus

DIRTY GROOM: A Slayers Hockey Novel#6 Dirty Groom (ENG) Diesel & Stormy
In het vijfde deel, Dirty Deal, is er een kleine verwijzing naar dit verhaal. Het is zo kort dat bij het lezen van de achterflap ik dacht, oh ja! Het boek moet nog uitkomen, maar bij deze de achterflap.
It seems like a solid plan…
– Get hitched, Vegas style.
– Lose each other’s numbers, permanently.
– Avoid pitfalls of real marriage forever. Until I sober up, and my wife is already gone. It’s what we agreed to. But I don’t like it. A year later, I find her. I have another solid plan to undo our mistake. Only now, I’m not so sure the cocktail napkin with our prenup can protect me from the one thing I swore I wouldn’t do… fall in love.

Slayers Hockey Bonus Scenes
Op de website van auteur Mira Lyn Kelly staan Bonus Scenes te lezen, die bij (een deel van) de bovenstaande verhalen horen. Zeker de moeite waard om te lezen als je nog geen afscheid van deze spelers en hun meisjes kan nemen.

Wat heb jij gelezen afgelopen maand? Heb je nog tips? Of heb je net als ik een mooi overzicht op je blog/insta/facebook staan? Deel het hieronder, of tag me op de socials.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

98 − 89 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.