Leestafel

Leeslijst: Dit heb ik gelezen in januari & februari 2022

Het jaar is al even aan de gang en nu pas heb ik een moment genomen om mijn blog te schrijven. Ook deze keer hou ik het heel simpel. Daarnaast heb ik afgelopen maand ook veel gelezen op de app Dreame (schrijf ik later nog wel eens over). Hier kan je ook verhalen lezen, blijkbaar ook van diverse auteurs die ik op mijn e-reader lees. Maar iedereen kan en mag een verhaal schrijven en via Facebook advertenties wordt je hier naartoe gelokt. Soms spreekt een verhaal aan, soms niet.
Afgelopen maand heb ik dus diverse Dreame verhalen gelezen die me zo erg aanspraken dat ik me daar opheb vermaakt. Het nadeel is wel dat ik op mijn telefoon moet lezen en mijn hersenen denk ik toch niet genoeg rust krijgen vanwege het blauwe licht. Ik zal eens kijken of ik die verhalen ook op mijn blog kan delen, sommige zijn echt bijzonder goed geschreven. Dan heb ik nog een klein probleem, want hoe je het ook went of keert, ik voeg meer verhalen toe aan mijn e-reader dan dat ik er lees. Het kost ook wel wat tijd om de verhalen hier te delen en te vormgeven en in januari was het gewoon een beetje druk, dus heb ik een overzicht van twee maanden voor je.

VerenigdJennifer Jay (NL)
Dit is weer zo eentje die je even moet verwerken als je hem uit hebt. Er gebeurd zoveel en soms dacht ik echt van nee, doe het niet. Maar dat komt omdat je vanuit de beide hoofdpersonages, Nora en Levi leest en je dus aan beide kanten weet wat er speelt. Het is af en toe spannend, heel heftig, verdrietig maar heeft ondanks alle obstakels een happy end. Te vinden in Kobo Plus.
Speciaal voor Valentijn 2022 heeft de schrijfster een kort verhaal geschreven die je op haar website jenniferschrijft.be (genaamd Valentijnsstraf) kan vinden.
Deel 1: Verbonden
Deel 2: Verbroken
Deel 3: Verenigd

WizardBikers Of The Rio Grande van Kj Dahlen (ENG)
In april 2021 had ik al kennis gemaakt met een Motor Club (MC) van de Kj Dahlen, toen stuitte ik op een volgende, de Bikers of the Rio Grande en heb ik deze ook gelezen. Het gaat over een MC, vrouwen in nood en grote stoere, teddy-achtige mannen die op slag verliefd zijn alsof ze zijn geraakt door de bliksem. De verhalen zijn vrij luchtig en kunnen los van elkaar gelezen worden, toch loopt er een rode draad doorheen waardoor je toch door wilt lezen.
Ik heb de serie in het Engels gelezen. Ze zijn beschikbaar via Kobo Plus.
Deel 1: Rambler
Deel 2: Hunter
Deel 3: Sinner
Deel 4: Bearcat
Deel 5: Wizard
Deel 6: Taz
Deel 7: Raven

Alpha's BaneShifters serie van Renee Rose & Lee Savino (ENG)
The story continues. Hoewel deze serie losstaand gelezen kan worden, zou ik adviseren om de volgorde van uitkomst te volgen. Personages komen in elkaars verhalen voor en er loopt een kleine rode draad in waardoor je misschien iets kan missen. De shifters die je tegenkomt kunnen bestaan uit wolven, beren en in de laatste verhalen komen ook nog vampieren voorbij. Leest makkelijk weg, mits je in het Engels leest. De verhalen zijn wel beschikbaar via Kobo Plus en er is volgens mij nog een verhaal in de reeks die ik nog moet lezen.
Alpha’s Mission
Alpha’s Bane
Alpha’s Secret
Alpha’s Prey
Alpha’s Blood
Alpha’s Sun
His Captive Mortal

De getuigende Getuigen Sarina Bowen en Lauren Blakely (NL)
Eigenlijk zijn alle verhalen van deze schrijfsters de moeite waard, zo ook de Getuigen. Hilarisch, grappig, liefdevol is wat centraal staat. Zeker als bepaalde berichten via een app per ongeluk in de verkeerde groep gedeeld worden. Het gaat om de bruiloft van je zus, dus doe je er alles aan om het soepel te laten verlopen. Maar als je dan samen met die andere getuige (super sexy beste vriend van de aanstaande bruidegom) alvast vooruit wordt gestuurd en je meer gemeen blijkt te hebben dan je denkt, valt het misschien toch nog mee? Ik heb het verhaal in het Nederlands gelezen en ik dacht dat hij ook een Kobo Plus boek was, alleen volgens de bol link geeft hij dat niet aan.
de Getuigen

Alles of niets en Het ging viraal van Stefanie van Mol
Ik ben echt dol op de verhalen van Stefanie van Mol. Ze heeft onlangs twee verschillende uitgebracht, waarbij er eentje zich afspeelt in de wereld van de Formule 1. Heerlijk verhaal. Het tweede verhaal is er eentje waarin de sociale media een grote rol speelt, en dan de gevolgen van het alles maar lukraak delen. Ook leuk is dat de Full Moon mannen voorbij komen. Full Moon is een band waar Stefanie van Mol al eerder over heeft geschreven en ook die serie was erg leuk.

Alles of nietsAlles of Niets (NL)
Laura de Vries heeft geld nodig en krijgt een geweldige kans door de persverantwoordelijke te worden van Noah Winters. Bij het contract zit een voorwaarde waarin staat dat Laura niet verliefd op Noah mag worden, dan krijgt ze nog eens een fikse bonus. Alleen dat was voor ze hem daadwerkelijk ontmoette en hij eigenlijk heel leuk blijkt te zijn. Dat niet alleen, er zijn zelfs twee want Noah heeft een tweelingbroer die ook in de Formule 1 racet. Tijd om een vete uit te vechten op het circuit. De winnaar krijgt alles, de eer, de glorie en Laura.
Alles of niets

Het ging viraalHet ging viraal (NL)
Wat als je jouw beste vriendin gaat helpen (omdat ze het zo lief vraagt) en je dan moet samenwerken met de man (de broer van je beste vriendin) die je schooljaren heeft geruïneerd? (dat heeft de beste vriendin even achterwege gelaten). Ind it boek krijg je een kijkje in het leven van Isla die op een noodlottige dag werd gefilmd en de beelden gingen viraal. Een nieuwe woonplaats, naamsverandering en een andere carriere heeft het haar gekost om weer enigszins normaal te kunnen functioneren. Tot het belletje van je beste vriendin en je weer oog in oog komt te staan met Bryan. Hij ziet het nog steeds als de grootste fout door haar te laten gaan. Hij moet alleen haar nog zien te overtuigen dat hij toch wel te vertrouwen is. Stand Alone, dus geen serie.
Het ging viraal €4,99

NineN9ne van T.M. Frazier (NL)
Deel 9 in de King-serie is al even uit en ik heb hem dan eindelijk gelezen. Handig is om alle voorgaande delen ook te lezen. Zeker omdat King, Bear en Preppy erin voorkomen. Preppy bleek dus een broer te hebben, Kevin Clearwater. Kevin heeft geen fantastische start gehad in het leven en heeft dezelfde moeder als Preppy (Samuel). Als hij vrij komt krijgt hij een foto en de naam van zijn broer en gaat naar hem op zoek. Ondertussen leert hij een meisje kennen, alleen is dit maar van korte duur. De chemie spat van de bladzijdes af en ik vond het zelf erg leuk om achter de betekenis van zijn naam Nine te komen. Ga je weer mee naar de Causeway?
N9ne €8,99

One Last Wish en The Wrong/Right Man van Aurora Rose Reynolds (ENG)
One Last Wish Jeetje, ik dacht dat dit een heel heftig verhaal zou worden, en dat klopt voor een deel ook wel. Ze heeft de liefde van haar leven laten lopen (iets met iets gezien te hebben dat helemaal niet klopte), ging voor de veilige keus. Alleen blijkt deze veilige keus nog maar kort te leven, maar hij heeft gezorgd voor een back-up plan. Hij heeft gevraagd om, die ene liefde van haar leven, of hij voor haar wil zorgen als hij er niet meer is. Dan blijkt ze ook nog zwanger te zijn en is het verdriet dubbel zo groot. Gelukkig is de rots in de branding daar, wacht geduldig tot ze er aan toe is om verder te gaan. Zal de liefde tussen beide nog aanwezig zijn? En is altijd gaan voor de veilige keus nu het beste dat ze kon doen? Mooi, verdrietig en liefdevol. Te lezen via Kobo Plus, maar via de link van bol moet je betalen.
One Last Wish

The wrong/right man van Aurora Rose Reynolds (ENG)
The Wrong/Right ManJe hebt een blind date en denkt dat de man die je aanspreekt degene is waar je mee hebt afgesproken. Hij is het niet, maar dat verteld hij haar niet. Zo gaan ze samen daten en blijkt hij uiteindelijk de foute man te zijn en uiteindelijk ook nog eens de juiste man voor haar. Maar hij moet wel voor zijn leugen uitkomen en dan is het maar net de vraag of ze het accepteert of niet?
Leuk om te lezen, niet spectaculair. Te lezen via Kobo Plus, alleen niet via de link van bol die ik hieronder heb geplaatst.
The wrong/right man

Only His van Madison Rose (ENG)
Only HisZe had geen idee dat hij een filmster was en een van de meest gewilde vrijgezellen van de wereld was. Ze dacht dat hij van haar was, alleen als er een foto verschijnt, staat haar leven op de kop.
Ze kan vechten wat ze wil, maar hij weet al vanaf het moment dat ze samen waren ze van hem was. Hij is niet van plan om haar op te geven.
Ze probeert het te ontkennen, maar aan het einde van de rit, weet ze ook wel dat ze alleen van hem is.
Leuk om te lezen, niet heel bijzonder. Kort verhaal.
Only His

Steamy Office Romance van Whitney G. (NL)
De BaasHet eerste deel van deze serie van Whitney G. Is in het Engels genaamd, Naughty Boss. In het Nederlands heet het verhaal De Baas. Ik heb hem in het Engels gelezen, omdat ik zo nieuwsgierig was dat ik hem al wilde lezen. Hij is hilarisch! Mya stuurt een email, naar denkt ze haar beste vriendin. Blijkt het naar haar baas te zijn verzonden, die erop reageert. Alleen al de achterflap, waar ik al om moest grinniken, was zo leuk dat je meteen wilt weten hoe het mis ging en hoe het verder is gegaan. Naughty Boss is schaamteloos en hilarisch, liefdevol en sexy. Er zijn nog twee delen, die ik ook wil lezen.
De Baas €2,99

Walk of Shame serie van Victoria Ashley (NL)
CaleHet derde deel van de serie Walk of Shame is al even uit en ik heb eindelijk het verhaal van Cale gelezen. Hij is erg heet om te lezen, beetje donker, toch liefdevol en toegewijd. Cale Kinley is nog maagd, behalve zijn hand en tong, speciaal voor haar. Toch werkt hij in de Walk of Shame, waar hij uit zijn kleren gaat voor de dames die er rondlopen, de stripclub.Na zes jaar is Riley terug en denkt ze dat hij een gigantische player is. Alleen zij komt net terug na een avontuur elders. Haar relatie is voorbij en nu is ze terug, Cale denkt dat ze na al die tijd hun vriendschap kunnen voortzetten, maar is alles nog wel hetzelfde zoals het was? Hij wil dat zij zijn eerste is en hij wil zich door niets laten tegenhouden. Maar is Riley al aan hem toe? Te lezen via Kobo Plus.
Deel 3: Cale

Sweeter than Hate (0.5) & Darker than Love (1) van Anna Zaires & Charmaine Pauls (ENG)
Darker Than LoveJe kan het verhaal los lezen, maar je krijgt ook deels te maken met personages uit eerdere verhalen; Julian (from Twist Me), Lucas (from Capture Me) en Peter (from Tormentor Mine). In het laatste deel komt de naam van Mina (Mink) ook al naar voren, en kom je te weten dat Yan (een van de tweeling) eens iets met een meisje heeft gehad. Terwijl de tweeling niet vies zijn van het delen van een meisje, mag Ilja niet eens naar haar kijken. Dit speelt zich af in Sweeter than Hate. Dan volgt Darker than Love, en ben je 15 maanden verder. In mijn geval stond het 0.5 deel ook vermeld en kon ik een kwart van het boek overslaan om verder te gaan waar ik was gebleven. Dan gaat het verhaal ook verder en krijg je een kijkje in wat er in Mijn Kwelling gebeurd is, vanuit een ander perspectief. Het verhaal wordt meer ontrafeld en komen we uiteindelijk in een nieuwe klus terecht. De relatie van de broers Yan en Ilja komt op scherp te staan.
Het verhaal is gewoon weer spannend, heet en sexy. Het is fijn om verder te lezen waar het verhaal bij Peter eindigde, ook leuk om de andere mannen kort voorbij te zien komen. Te lezen in het Engels via Kobo Plus.
Darker Than Love

Vuur en Vlam van Cara Connelly (NL)
Vuur en vlamHet is geen heel lang verhaal maar wel leuk om te lezen. Jen is het eeuwige bruidsmeisje en heeft besloten dat haar plan gewijzigd moet worden en zet het Nieuwe-Jen-Plan in. Ze zal haar grijze muis imago achter zich laten en zichzelf transformeren tot een sexy babe. Haar beste vriend Mick moet haar daar bij helpen, hij is de grootste vrouwenverslinder die ze kent en dus een expert in verleiding. Misschien kan ze dan meteen over haar crush op hem heen komen…
Het bevalt brandweerman Mick helemaal niets, dat Nieuwe-Jan-Plan. Jan is toch prima zo? En stel dat andere mannen nu ook zien hoe sexy ze is? Straks kaapt een of andere kerel haar voor zijn neus weg, terwijl híj al jaren stiekem verliefd op haar is! Te vinden in Kobo Plus
Vuur en Vlam

Dat is wel weer een flinke lijst. Heb jij al iets van deze lijst gelezen? Of nog een leuke tip?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

41 + = 49

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.