Leestafel

Leeslijst: Dit heb ik gelezen in april 2021

Ik dacht eigenlijk dat ik afgelopen maand niet zoveel heb gelezen. Maar als ik dan series lees waarbij er vijf boeken elkaar opvolgen tikt het toch nog wel sneller aan. De teller staat voor deze maand op 12 boeken. Valt nog wel mee dacht ik.

Bind van B.B. Hamel
Erg dark. Hij speelt eigen rechter door mannen die niet zulke leuke dingen doen te straffen. Op een avond heeft hij net iemand omgelegd, komt de dochter van die man binnen. Hij ontvoerd haar en sluit haar op. Ze verdient wel wat privileges, maar mag in eerste instantie niet weg. Een aantal obstakels verder en een eigenwijze vrouw met een eigen wil en een stoere man die haar niet kwijt wil, kom je uiteindelijk tot een happy end. Ik vond het verhaal erg donker, en af en toe vroeg ik me af of ik hem wel verder wilde lezen.
Boek heb ik gevonden in de shop via mijn kobo Clara, kan hem niet op Bol.com vinden.

The Asylum Fight Club van Bianca Sommerland & Tibby Armstrong
https://media.s-bol.com/YEXQ2ok89ggM/800x1200.jpgTandenknarsend heb ik het eerste boek gelezen. Als iets uitgebreid verteld wordt en veel personages bij gehaald worden, dan is dat in deze verhalen. Het verhaal is op zich wel goed, alleen ik vond het allemaal zoveel en te uitgebreid en ben in het tweede boek gestopt met lezen. In deze M/M verhalen staat de liefde en vechten centraal, maar ook nog diverse randpraktijken die voorbij komen. Om sommige dingen kon ik echt wel lachen maar het was gewoon zoveel. Voor zover Kobo laat zien, zijn er 9 delen, wellicht iets om in de toekomst verder te lezen. Maar voor nu, laat ik het bij de onderste 2.
Flawed Justice
Beyond Justice (niet uitgelezen)

Omdat je van mij bent van Claire Contreras
https://media.s-bol.com/wkGkojkEqo3X/726x1200.jpgVoor het eerst in het Nederlands vertaald deze maffia romance. Eigenlijk zou zij met een boog om hem heen moeten lopen. Maar dat is moeilijker dan ze in eerste instantie dacht. Door het milieu van de maffia wereld waar ze in opgegroeid is weet ze heel goed dat ze het beste hem op afstand kan houden. Of dat gaat lukken?
Ik heb het verhaal bijna in een ruk uitgelezen. Het verhaal nam me mee en liet me niet los tot ik op de laatste pagina was. Toen wilde ik eigenlijk meer. Zeker de moeite waard om te lezen.
Omdat je van mij bent @ Bol.com

A Sold to the Southpaw Romance van Evelyn Glass
https://media.s-bol.com/k5MgMKzo5oq5/799x1200.jpgHij en zij hebben een verleden samen. Tot hij op een dag verdwijnt en ze zich tien jaar later nog afvraagt wat er is gebeurd en waar hij is gebleven. Dan komen ze elkaar weer tegen en krijgt ze in de loop van het verhaal uitleg wat er is gebeurd, maar dat laat nog wel even op zich wachten. Er gebeuren nog allerlei zaken om dit proces te vertragen en uit te stellen. Hij is een vechter die op het punt staat door te breken en zij werkt in het ziekenhuis. Het is een verhaal dat in drie delen is uitgebracht en loopt vloeiend in elkaar over.
Bound to a Killer (niet op Bol.com te vinden, wel in de kobo shop)
Bound to a Hitman
Bound to a Rogue

WarLords MC door Kj Dahlen
https://media.s-bol.com/VL0zwJrL20M/764x1200.jpgHallo motorclub WarLords! Deze vijf broers komen uit het leger en hebben de nodige ervaring om mensen op tes sporen en aan justitie te overhandigen. Maar omdat ze met een motorclub jasje rondrijden staan ze sowieso al 1-0 achter. Het is een verhaal in vijf delen over de broers die op het spoor zijn van iemand. De jongste telg, Joker, gaat alleen op pad en komt dan de verkeerde mensen voor zich. In elk verhaal staat een broer centraal en een jongedame die hem aanspreekt, the One. Daarnaast is er een langlopend verhaal, de rode draad in de vijf delen, om een bepaalde organisatie te pakken te krijgen. De broers hebben de namen aangenomen van een spel kaarten waarbij de oudste Ace is, gevolgd door King en stopt bij Joker. Het verhaal is op zich okay om te lezen, maar op sommige momenten is het iets wat aan de langdradige kant en sommige momenten gaan te snel. Uiteindelijk is er nog een zesde deel Traven, die er nog aan geplakt is. Deze heb ik niet in april gelezen, maar voor het overzicht plaats ik hem wel hier erbij.
Truman (Ace)
King
Jack
Deuce
Joker
Traven

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 64 = 66

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.