Leestafel

Blogtour week 3: Pumps in de blubber – recensies

Maar liefst acht recensies die in de derde week van de blogtour werden geschreven over Pumps in de blubber. Een hele verzameling van lieve mensen die de moeite hebben genomen om mijn boek te lezen en hier een recensie over te schrijven. De recensies kan je hieronder natuurlijk bewonderen.


12 september
@bookstagram_charisaa13 september

@bookswithbooks14 september

@jaimyseatsleepread15 september

@suzanne_between_pages


16 september
@cindybooksofromance

Leuk weetje! Cindy van Books of Romance maakt ook altijd hele mooie collages, ze heeft ook nog eens de foto van de voor haar bijpassende Travis uitgekozen, precies dezelfde die ik in mijn hoofd had! Nou ja, degene die ik op internet had gevonden. Daarnaast is Cindy ook nog mijn proeflezeres geweest voor het eerste deel van de Taylor Ranch serie en gaat ze ook voor de volgende weer voor mij proeflezen, superfijn!17 september
@bookplace2b
Website: bookplace2.be18 september

@brigitteaudiensLees ook:
Week 1: Blogtour Pumps in de blubber – week 1
Week 2: Blogtour Pumps in de blubber – week 2
Week 4: Link volgt nog

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

71 − = 69

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.