Leestafel

Blogtour week 2: Pumps in de blubber – recensies

De tweede week in de blogtour van Pumps in de blubber. Ik heb alle recensies gelezen, ik was er zo van onder de indruk dat ik op wolkjes liep. Inmiddels is de blogtour alweer even voorbij, maar wil ik toch via deze overzichten de personen die de moeite hebben genomen mijn verhaal te lezen en er iets over te schrijven bedanken. Bij deze (een iets verlaat) overzicht, de tweede week in de blogtour van Pumps in de blubber.

6 september
@lanalains_booknook


8 september
@wat_lees_ik


10 september
@likemandy
Website: likemandy.com


11 september

@twaatjes_booksLees ook:
Week 1: Blogtour Pumps in de blubber – week 1
Week 3: Link volgt nog
Week 4: Link volgt nog

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.