Leestafel

Geen shortlist in de Feelgood-schrijfwedstrijd gehaald

Helaas heb ik de shortlist niet gehaald van de schrijfwedstrijd van Luitingh-Sijthoff Amsterdam. Het geeft niet, het motiveert me gewoon om door te gaan en zo ben ik alweer druk bezig met een nieuw verhaal voor een nieuwe wedstrijd. Er zijn wel vijf andere titels geselecteerd en inmiddels is de winnaar ook bekend!

Eerst even de vijf auteurs die op de shortlist terecht zijn gekomen (in willekeurige volgorde);

Op 30 september is bekend gemaakt dat Mirjam Mieserius heeft gewonnen met haar boek, Zon, zee en taartjes. Van de laatste vijf shortlist titels is er een jurycommentaar gemaakt. Als je deze wil lezen moet je even hier klikken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

71 + = 72

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.