Leestafel

Leeslijst: Dit heb ik gelezen in september 2021

Deze maand heb ik me vooral gestort op diverse series en een enkele Stand Alone, een boek die op zichzelf staand is. De teller voor deze maand staat op 20! Door naar de volgende maand!

Omdat ik blij blog op dit moment aan het bijwerken ben, deel ik alvast de titels. De linkjes hier naartoe zal ik snel toevoegen!!

Grimm Sinners MC van LeAnn Ashers
Afgelopen maand ben ik gestart met de Devil’s Souls Motor Club (MC). In september ben ik verder gaan lezen in deze serie die eigenlijk wel lekker verder leest. Hoewel ik nog drie moet van de serie was ik wel toe aan iets nieuws. Omdat ze in de boeken ook de andere leden van de MC behandelen en vooruit blikken naar de toekomst, is de lol er een beetje af. Hoewel ik weet dat het een goed einde zal hebben, is dit dan toch net weer teveel van het goede. In deze reeks heb ik gelezen:
– Lane
– Derek
– Wilder
– Travis
– Aiden

Zolang het hart klopt van Jennifer Hartmann
Vijf sterren voor dit boek! Wat een verhaal, wat een narigheid en ellende met toch een fijne afloop. Al is de weg naar deze afloop behoorlijk pittig.

Back 2 School van Jen Minkman
Ken je de serie 21 Jumpstreet? Nee, zoek er dan pas naar als je deze reeks hebt gelezen. Want al snel kreeg ik het gevoel dat het hier wel enigszins op zou lijken. Wat het uiteindelijk alleen maar cooler maakte omdat ik de serie heel erg gaaf vond om te zien. Ook al heb ik deze vergelijking gemaakt, is het alsnog afwachten hoe het zou lopen met de hoofdpersonages. De serie, die je in een leessessie wilt verslinden, bestaat uit drie delen:
– Back 2 School – 1 de ontmoeting
– Back 2 school – 2 de crimineel
– Back 2 School – 3 de ontknoping

Aerowood Brothers van Corinne Michaels
Omdat ik lid ben van een online boekenclub (Dirty Boys Book Club) krijg ik elke maand een gratis boek toegestuurd via de email. Deze keer kwam ik in aanraking met de Aerowood Brothers en maak je in het eerste deel kennis met de eerste broer. Na het eerste deel gelezen te hebben moest ik wel de andere drie broers leren kennen en kon ik verder lezen in deze leuke serie.
– Deel 1
– Deel 2 – Fight for me
– Deel 3 – The One for me
– Deel 4 – Stay for me

Schuld Serie #6 de vete van Sanne van Ooijen
Wat een fijne schrijfster is Sanne. Er is gewoon een zesde deel verschenen in de Schuld serie die ooit gestart is met Dex en Joan. In dit deel gaat de hoofdrol naar de dochter die Joan en Dex hebben waarin emotie en hilariteit elkaar afwisselen. Toch vraag ik me af of er nog een zevende deel zal gaan verschijnen, ik zie opties in elk geval.
– Deel 6 – de Vete

Mijn Kwelling serie van Anne Zaires
Natuurlijk had ik weer eens niet opgelet of de serie al compleet was. Uiteindelijk heb ik de eerste twee delen herlezen, toen deel drie uit kwam en uit was bleek er nog een vierde deel te komen, deze heb ik in het Engels gelezen. Deze zal ook nog in het Nederlands uit gaan komen.
– Mijn Kwelling
– Mijn Obsessie
– Mijn Lot
– Mijn Toekomst

Fire Daddy van Renee Rose
Van een van mijn favoriete schrijfsters heb ik Fire Daddy gelezen.

Chicago Bratva serie van Renee Rose
In augustus las ik al vier delen van de Chicago Bratva serie. In september is het vijfde deel The Hacker uitgekomen die ik heb gelezen. Er zal nog een laatste van deze reeks verschijnen waar ik vol smart op zit te wachten. Ik denk dat ik tegen die tijd wel een aparte pagina zal maken voor deze leuke boeken serie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.