Leestafel

Dit heb ik gelezen: maart 2024

Nieuwe maand, nieuwe boeken, nieuw overzicht. Ook deze maand heb ik weer de nodige boeken gelezen, natuurlijk deel ik ook hier even mijn overzicht, die je ook op mijn Instagram stories kan vinden als je me volgt. Ik ben benieuwd of jij ook iets van mijn lijstje hebt gelezen.

Dit is wat ik heb gelezen in maart…

> Panther Magic (Doris O’Connor) shifter
> Bossed Around (Danielle Carson)
> Big Bad Boss – Midnight (Renee Rose & Lee Savino) shifter
> Geef me meer (Sara Cate) MMF
> Genade (Sara Cate) age cap
> The Alpha’s Protection (Renee Rose) shifter
> When an Alpha Purrs (Eve Langlais) shifter
> When a Beta Roars (Eve Langlais) shifter
> When an Omega Snaps (Eve Langlais) shifter
> A Tiger’s Bride (Eve Langlais) shifter
> FOX (DJ Krimmel) age gap
> When a Lioness Snarls (Eve Langlais) shifter
> When a Lioness Pounces (Eve Langlais) shifter
> Man Spread (Vanessa Vale)

De fantasie wereld van de wolven heeft momenteel plaatsgemaakt voor de wereld waarin de tijgers en leeuwen domineren. Het is even iets anders, maar wel erg luchtig om te lezen en soms te grappig. Danielle Carson is een fantastische Nederlandse auteur en ook nu was het weer een heerlijk verhaal om te lezen. Ik baalde van Big Bad Boss omdat het een open einde heeft en ik nog even moet wachten tot het tweede deel beschikbaar zal zijn. Van Sara Cate heb ik deel drie en vier van de serie kunnen lezen die ook weer naar meer smaakten. FOX is een eerste deel van vier boeken en van heb genoten, de andere delen zit ik vol smart op te wachten! Dan het zevende deel, Man Spread, van de serie van Vanessa Vale voelde als thuiskomen. Personages uit de eerdere delen die voorbij kwamen was weer heel fijn. Op naar april! De boeken zijn veelal te vinden via Kobo Plus!

Mijn totaal deze maand: 14 boeken
Totaal 2024 tot nu toe: 48 boeken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

24 − 14 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.