Gezin & Familie,  Persoonlijk

Internationale Dag van het Gezin (Stamboom)

Vandaag, 15 mei 2021, is het de Internationale dag van het Gezin. Een internationale gedenkdag die elk jaar op deze dag plaatsvindt. Uitgeroepen door de verenigde Naties in 1993. Vandaag sta ik stil bij mijn gezin en de familie om ons heen. Zoals men weet heb ik een handjevol gezinsleden (gezien vanuit mijn ouders), Bart daarentegen.. Dat is niet bij te benen! Daarom heb ik dit overzicht gemaakt, dat als ik over mijn (schoon)familie vertel, ze ook meekrijgen wie, wie is.

Ons gezin bestaat uit ons viertjes; Bart, ik, Lieke & Aaron. Momenteel hebben we Harry de Hamster als huisdier.

Nou, dit is hem dan! (klik erop om hem te vergroten)

Zoals je kan zien is dat rechter stukje van mij. De rest is allemaal van Bart! Waar ik maar één broer heb, heeft Bart een zus, broertje, half zusje, twee bonusbroertjes en een bonus zus.

Het kan soms ingewikkeld zijn om uit te leggen, dus vanaf nu verwijs ik iedereen gewoon hier naar toe om zelf te ontdekken hoe het zit!

Hoe ziet jouw gezin eruit?

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

57 − = 50

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.