Gezin & Familie,  Kids,  Persoonlijk

Zwanger, 20 weken, OP DE HELFT!!

De tijd gaat echt heel snel. Vandaag zijn we alweer 20 weken zwanger! Wat dus automatisch betekend dat je op de helft bent. Omdat een zwangerschap 40 weken duurt. Zoals je al hebt kunnen zien, Op deze foto’s (members only), heb ik al een buikje gekregen. En dan gaat het nog meer groeien en zal het een nog grotere toeter gaan worden. Als je op de helft bent krijg je vaak een echo, vele noemen dit een pret echo, maar zo zie ik dat niet.nnnnHet gaat er namelijk om dat je kan zien of alles aan je kindje zit, of het goed gaat met de ontwikkeling, de hersenen en het hartje op de plek zitten. Gelukkig hebben wij bij onze 12 weken echo al een hoop kunnen zien. Ze proberen namelijk te kijken of ze bepaalde afwijkingen en groei achterstanden eerder kunnen ontdekken. Dus dat hebben ze toen gedaan, een beetje extra gekeken. Toen zag alles er goed uit! rnrn

rnMooi meegenomen aan deze 20-weken echo is dat je zou kunnen zien of het een jongen of meisje gaat worden. Ik vind de term pretecho eigenlijk niet op zijn plaats. De gezondheid gaat sowieso voor. Maar dat kan per persoon natuurlijk verschillen. Wij hebben ‘ergens’ volgende week deze echo en weten nog niet 100% zeker of we willen weten wat ‘het’ gaat worden!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.