Kids,  Kijk & Luister

Sophia Grace & Rosie zijn FA-BU-LOUS!!

Ik kwam tijdens het bekijken van filmpjes van Ellen Degeneres (alweer ja!) de twee Britse meisjes Sophia Grace (8jr) & Rosie (5jr) tegen. Die twee meiden zijn echt fantastisch leuk! Ze blijken via filmpjes op Youtube ontdekt te zijn door Ellen en die heeft ze uitgenodigd voor haar show. Zo gezegd zo gedaan, de meiden kwamen langs en dat heeft heel leuk beeldmateriaal opgeleverd. De Britse uitspraak, roze jurkjes, kroontjes, de stuiterende Sophia Grace en de stille Rosie, I love ’em! Check dus snel de filmpjes!
Het blijkt dat Sophia Grace ook leuk kan zingen en beide zijn ze fan van een zangeres genaamd Nicki Minaj, die ze dus ook mochten ontmoeten. Hoe die meiden daarop reageren is helemaal leuk. Vervolgens een filmpje waarin ze mogen shoppen namens Nicki en Ellen, het moment waarop Sophia Grace even tot bezinning komt is prachtig!! Uiteindelijk worden de twee dames aan de rode loper geplaatst waar ze met de grote sterren mogen praten. De ene na de andere beroemdheid laat weten fan te zijn van deze meiden, zo leuk hoe van beide kanten gereageerd wordt!

Ik ben fan van die twee meiden, ze zijn zo leuk. De ene zo lekker druk en Rosie zo lekker rustig en verlegen. Prachtig gewoon! Je kan ze natuurlijk volgen via hun eigen Youtube channel: SophiaGraceBrownlee en ‘even zoeken’ op Youtube naar sophia grace and rosie levert ook een hoop filmpjes op.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.