Games & Tech,  Kids

Unboxing: LEGO Dimension The Simpsons en Scooby-Doo Packs @ Female-Gamers

Ik heb ze al enige tijd in mijn bezit maar ik wil toch nog even de unboxings delen van mijn Level Pack: The Simpsons en Team Pack: Scooby-Doo! Hoe je het ook went of keert LEGO blijft leuk, ik vind het altijd leuk om zets in elkaar te zetten en het is jammer dat deze sets soms zo klein zijn. Wat ik ook een beetje jammer vind is dat de voertuigen en/of andere objecten via de game in elkaar gezet moeten worden.

Als ik nieuwe LEGO heb wil ik het natuurlijk ook zo snel mogelijk in elkaar zetten. Aan de andere kant heeft het natuurlijk wel wat dat je eerst de game op moet starten en dan na het plaatsen van je nieuwe personage je de voertuigen en/of objecten kan maken.

Een personage als Homer, Scooby-Doo en Shaggy zijn niet heel moeilijk in elkaar te zetten, het gaat om de ‘rest’! Over het algemeen heb ik de assistentie van mijn dochter, hoewel ze graag snel door het virtuele bouwboekje heen gaat door op A en B te blijven drukken, blijft het zeker een uitdaging.

The Simpsons Level Pack

img_unboxing_lego_dimension_thesimpsons_front
De voorkant van The Simpsons Level Pack waar je dus de wereld van Springfield binnen kan wandelen. Om het extra gezellig te maken kan je Wyldstyle, Batman en Gandalf ook meenemen.

img_unboxing_lego_dimension_thesimpsons_back
Op de achterkant vindt je wat je kan maken van Homer’s car. Wat dacht je van The Homecraft of The SubmaHomer? Van de tv, Taunt-o-Vision kan je een Blast Cam maken en The MechaHomer. Ik vind deze ideeen leuk, maar hou het denk ik bij de eerste optie, omdat dat meer past.

img_unboxing_lego_dimension_thesimpsons_bricks
Veelal zitten er twee zakjes met bouwsteentjes in de doosjes met een boekje hoe je het personage, in dit geval Homer, in elkaar moet zetten. Zoals ik al aangaf zet je de rest pas in elkaar als je in de game bent. Ik hou er zo van al die gekleurde bouwsteentjes!

img_unboxing_lego_dimension_thesimpsons_game
Dochterlief vindt het fantastisch om alleen al door de straten van Springfield te lopen. Ze probeert de boel te ontdekken maar het is meer het ene poppetje erop, de andere eraf, auto erbij, auto weer weg enzovoorts.

Scooby-Doo! Team Pack

Toen ik zag dat Scooby-Doo! ook naar LEGO Dimensions zou komen zei ik meteen die wil ik hebben. Wat keek ik toch graag naar deze tekenfilms en later zelfs een film. Om er nu virtueel mee rond te kunnen lopen zou helemaal leuk zijn.

img_unboxing_lego_dimension_scooby-doo_front
Zoals je op de voorkant kan zien bevat dit Team Pack een Scooby Snack, Scooby-Doo, zijn grote vriend Shaggy en de Mystery Machine.

img_unboxing_lego_dimension_scooby-doo_back
Sorry voor de wazigheid van de foto! Maar zoals je een beetje kunt zien kan je ook van de Mystery Machine en de Scooby Snack weer andere objecten maken. De Mystery Machine kan een Mystery Tow & Go en een Mystery Monster worden. De Scooby Snack kan weer een Scooby Fire Snack en een Scooby Ghost Snack worden.

img_unboxing_lego_dimension_scooby-doo_building
Wederom zijn de personages makkelijk in elkaar te zetten en heb ik al snel mijn eigen Shaggy en Scooby!!

img_unboxing_lego_dimension_scooby-doo_bricks
Dan de rest nog. Daarvoor moet eerst de game opgestart worden.

img_unboxing_lego_dimension_scooby-doo_set
Daar is dan mijn Scooby-Doo set uitgepakt en in elkaar gezet. Ik vind ze gaaf en in de game zijn ze ook leuk! Maar daar op een later moment meer over.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 67 = 73

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.