Leestafel

Sophia Grace & Rosie hebben een boek

Ze blijven zo leuk, de Britse nichtjes Sophia Grace & Rosie. In het programma Ellen, van Ellen Degeneres, hadden ze een eigen item genaamd, Tea Time with Sophia Grace & Rosie. Hier dronken ze thee met verschillende artiesten. Nu hebben ze een boek uitgebracht ‘Tea Time with Sophia Grace and Rosie’.

Natuurlijk moest dit boek gepromoot worden bij Ellen in haar show. En daarna hebben de meiden ook een signeersessie gehouden. Het boek is te koop voor 16,99 bij Bol.com. Ik dat hij in het Engels is, wellicht is de Nederlandse vertaling leuk voor Lieke!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

78 − = 72

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.