Kijk & Luister

ANTM Cycle 7 afl. 6 exit: AJ

Vanavond hebben we afscheid moeten nemen van AJ, ook weer een stoere chick. De meiden moesten oefenen in een interviews af kunnen nemen op de ‘red carpet’ met beroemdheden. De shoot van deze aflevering stond in het teken van op de foto met iemand die jou het beste kent! Jij zelf. De meiden moesten de rol innemen van een celebrity man en vrouw.

Na het oefenen van het interviewen moesten de meiden Janice vragen stellen op de rode loper. Ja, dan sta je tegenover iemand die het je niet makkelijk maakt. Melrose deed het het beste en mocht uiteindelijk zelf op de rode loper bije en feestje bekende mensen interviewen. Ze deed het echt leuk, toen ze Tyra bij zich had staan vroeg ze welk kledingstuk het minst comfortabel zat. Tyra antwoordde haar schoenen, waarop Melrose met het idee kwam om hun schoenen uit te doen. Ik vond dat ze het echt leuk deed. Voor veel meiden begint Melrose ook irritant te worden, ze is gewoon zo zelf verzekerd en ze doet het ook nog goed op de foto.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + = 16

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.