Creatief

Scrapbook

rn Ken jij dat? Scrappen? Tot afgelopen weekend had ik er nog nooit van gehoord. Het is creatief bezig zijn met foto’s, papier en andere frummeltjes. Inge, de zus van Bart, was er druk mee bezig en nam me mee naar een scrapwinkel in Apeldoorn. Wat een hoop leuke leuke dingen hebben ze daar zeg! Nu deed ik al eens zoiets, plaatjes uit modebladen knippen, kadopapier (ofzoiets) als achtergrond lijstje erom en klaar.nnnnMaar je kunt dit dus ook met foto’s doen die je hebt gemaakt tijdens een vakantie of iets anders natuurlijk. Normaal stop je ze in een doos en kijk je er eens in de zoveel jaar naar of nooit meer. Nu kun je ze erg creatief opplakken en inlijsten. Het kan er erg leuk uit komen te zien! Je hebt verschillende vormen en andere items om de boel op te leuken, maar het is wel een prijzige hobby. Je kunt er ook stofjes, lintjes, veters of andere draadwerk bijvoegen, als je dit in zo’n winkel koopt ben je natuurlijk vrij veel geld kwijt, maar neem eens een kijkje op een stoffenmarkt of in een winkel als de Action en je vind waarschijnlijk allerlei leuke items om je scrapbook op te leuken. Ik vind het erg leuk om te zien, nu nog zelf iets verzinnen om te gaan maken, haha. Maar dat zal wel in orde komen.rnrnFoto: van google

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 48 = 52

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.