Creatief,  de Feestdagen

10x Inpak inspiratie voor de kerst

Nu de Sint weer lekker in Spanje zit is het tijd voor die andere man met witte baard, de kerstman. Samen met familie zit je bij de kerstboom die in sommige gevallen omringt is door cadeautjes. Via Pinterest heb ik een bord gemaakt met inspiratie voor het inpakken en samenstellen van cadeautjes, zo dus ook wat inspiratie voor de kerst!


Het is geen gewoon pakpapier, al zal dat vast ergens te vinden zijn, maar je kan dit zelf uitprinten. Via de website homeyohmy kan je deze vinden en staat nog veel meer leuke inspiratie.


Kijk hoe leuk deze zijn ingepakt met een simpel papiertje maar leuk gebruik gemaakt van diverse kerstige accessoires. Via de website van The White Bench zie je nog een aantal leuke mogelijkheden om je pakketjes mooi in te pakken.


Met zwart papier, rode strikjes en een witte stift maak je deze leuke creaties. Ik vind deze ook zo leuk! Via de website issuu kom je op een (online) magazine uit waar meer kerstige ideeën te bewonderen zijn.


Het gaat niet zo zeer om het potje, maar met een simpel papiertje om het cadeau heen, een mooie strik met deze koekjesvorm erop of een ster of kerstboom maakt het ook een heel leuk pakketje. Dit idee komt van tipjunkie.


Als je van jezelf denkt dat je al dat gepriegel niet voor elkaar gaat krijgen, dan is deze inpak manier er ook nog. Je hebt weer een basic cadeaupapier nodig, een mooi gekleurd stuk lint (iets met groen/wit of rood/wit) en stempels. Simpel maar zo leuk. Via Pinterest.


Je hebt echt geen mooi versierd cadeaupapier nodig als ik deze creatieve inpakwijze bekijk. Wederom een basic papiertje, washi/decoratie-tape en een pen maakt dit ook weer een leuke creatie. Een stappenplan kan je vinden op de website van nooha.


Tijd om de archieven in te duiken en leuke en misschien gekke foto’s uit te laten printen. Kan op een naturel papiertje maar een andere kleur als rood of groen staat ook erg leuk onder de kerstboom. Foto’s terugkijken is ook altijd zo leuk, toch? Gevonden via oursuburbanfarm en het origineel komt via AbbyEPhoto en wandelt al een tijdje rond op Pinterest.


Deze cadeaulabels zien er leuk uit, je kan ze zelf maken. Ik heb al wel eens eerder zoiets geprobeerd, maar het was een kleine ramp op de een of andere manier lukt me dit niet. Je kan ze dus zelf maken, maar als je het net als mij weet te verprutsen kan je ze ook gewoon kopen, 12 stuks voor €3,99 via whatawonderfulchristmas.


Met een handige stappenplan kan je dit leuke kerstboompje op jouw pakketjes plakken. Misschien met een leuk kerstig papiertje? Check dus even de website van unnouveauregard.


Deze foto’s geven ook leuke inspiratie maar wat dacht je van de pompom’s? Die zijn niet eens zo ingewikkeld om te maken en staan hartstikke leuk, toch? Deze heb ik gevonden via Pinterest.

Meer cadeau inspiratie kan je vinden op mijn Gift Ideas Pinterest pagina. Heb jij nog een leuke inpak tip? Deel het in de comments.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.