Kijk & Luister

Kim Feenstra is Hollands Next TopModel!! Seizoen 2

Gisteravond tijdens de liveshow is het hoge word eruit gekomen, Kim Feenstra uit Groningen is Hollands Next TopModel geworden. We zagen niet alleen de 3 finalisten langs lopen op de catwalk in mooie outfits, maar de andere 9 meiden die al eerder het huis hadden verlaten kwamen langs lopen. De presentatie viel in handen van Renate Verbaan!! Ook was de winnares van het eerste seizoen, Sanne, in het publiek te vinden.

Kim is Hollands Next TopModel geworden! Deze keer waren er in totaal 100 punten te vergeven, 50 namens het publiek en 50 namens de jury, per jurylid 10 punten. Iedereen kon bellen of sms-en om zijn of haar stem op de leukste, mooiste oftewel de beste uit te brengen. Als eerste werd de verdeling van de publiekspunten uitgebracht.

Na de bekendmaking van deze punten was het tijd voor de punten van de jury. Gezien de publieksresultaten had Kim maar 1 jurystem nodig om Hollands Next TopModel te kunnen worden. Yfke mocht de punten samen met Renate bekend gaan maken. De eerste 10 gingen naar Christa, hieruit werd al duidelijk dat Sabrina al niet meer kon winnen. De volgende 10 gingen ook naar Christa. Daarna kwam de enveloppe met de uitslag van Yfke, na een korte inleiding kwamen de 10 punten eruit die naar Kim gingen. De uitslag was duidelijk, Kim is de beste!!

Tijdens de show konden we nog kijken naar de fotoshoot die de 3 meiden voor Glamour Magazine hadden gehad. Die foto’s zagen er zo mooi uit! Alle 3 zien ze er als topmodellen uit! Ik denk dat ze alle 3 wel zullen slagen in het mode circuit! De modeshow was ook erg leuk om te zien op televisie. Het was in het begin wel te zien dat er wat zenuwen waren, maar die dropen er al vrij snel af. Ik vond Sabrina in het begin erg sterk overkomen. Christa een beetje nerveus en Kim die had er gewoon echt plezier in, dat was overduidelijk te zien!!

Het was een mooie aflevering! Op verschillende fora was al te lezen dat men al fan was van Kim, maar dat zeiden ze ook van Bodil. Ondanks dat Kim erg vaak door de jury werd bestempeld als TE sexy, doet ze het toch eventjes!! Zoals men al vaak zegt, ‘Er gaat NIETS boven Groningen’. Kim gaat naar huis met een contract bij MaxModels, de cover van Glamour Magazine en een L’oreal advertentie. Ook wint ze een auto en gaat ze 3 maanden naar Kaapstad, Zuid-Afrika om te werken als model.

Gefeliciteerd Kim! En super veel succes in je modellencarrière! De andere meiden ook veel succes met wat ze ook maar gaan doen in de toekomst!!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.