Kijk & Luister

HNTM2: terugblik en op naar de finale

Het begon met 12 meiden, hiervan zijn er inmiddels nog maar 3 over. Afgelopen maandag was er een terugblik op de afleveringen van Hollands Next TopModel. Voornamelijk gericht op de 3 finalisten, Christa, Kim en Sabrina, Een van deze 3 meiden zal zich vanaf maandag 14 mei Hollands Next TopModel mogen noemen. Tijdens een live show zullen zij het op de Catwalk tegen elkaar opnemen. Wie zal het meeste geleerd hebben? Wie wordt Hollands Next TopModel? De winnares zal dezelfde avond nog bij Jensen op de bank plaats nemen.

Maandag lieten ze nog wel een telefoonnummer zien, waarschijnlijk kun je ook bellen of een sms sturen. Wat op zich jammer is als het publiek gaat stemmen. Als iemand een grote club vrienden heeft en die gaat stemmen dan wint misschien degene waar de jury niet helemaal mee eens is ofzo..

Op maandag 14 mei is de finale live op rtl5 te zien!! Succes aan de meiden gewenst!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 85 = 95

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.