Kijk & Luister

America’s next topmodel Cycle 9 – de modellen

Maandag is de eerste aflevering van America’ s Next TopModel op rtl5 geweest. Elke maandag avond om 20:30 is het weer tijd om voor de buis te hangen om de Amerikaanse meiden te volgen tijdens de zware strijd die ze leveren tegen elkaar. Zoals ook bij de voorgaande seizoenen kun je ook hier weer de foto’s vinden van de modellen tijdens hun fotoshoots. In dit seizoen zien we ze nog niet in Amsterdam, dat is het volgende seizoen pas.

Uit honderden inzendingen zijn er 33 meiden naar een cruiseschip gegaan om daar de strijd met elkaar op te nemen. Van deze 33 meiden vielen er eerst 13 af en daarna nog eens 7. De 13 meiden die overbleven zijn de meiden die naar het huis gaan en we kunnen volgen. Er zitten weer een aantal gezellige relschoppers tussen. Beloofd weer een hele hoop.rnrnOok deze keer zijn Mr. & Mr.s J ook aanwezig.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

41 − = 35

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.