Onze Bruiloft

Bruiloft: Brief van de gemeente, mijn nieuwe achternaam

Ik vroeg me al af hoe en waar ik door kon geven dat ik een nieuwe achternaam heb. Nou, voor veel dingen hoef ik dat niet eens te doen, dat is al gedaan. Ik kreeg een brief van de gemeente dat per 20 augustus ik een nieuwe achternaam heb!
Ook laat de gemeente weten dat zij dit aan verschillende instanties door hebben gegeven. Nu moet ik natuurlijk nog even de bank bellen en her en der wat dingen als de ziekenfonds, maar dat komt wel goed.

Wij hebben er voor gekozen dat ik de achternaam van Bart aan zal nemen. Dus vanaf nu ben ik Patricia van Dam. Voor enkele officiƫle zaken blijven ze wel mijn meisjesnaam gebruiken.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + = 14

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.