Kijk & Luister

AMNT Cycle 8 afl. 3 exit: Samantha

Back to High School was het thema van vanavond in America’s Next TopModel. Het begon met een modeshow voor de scholieren waar Sarah de boel flashte. Daarna een fotoshoot als typisch ‘High school’ typetje, denk hierbij aan de chearleader, lievelingetje van de klas, de nerd en nog veel meer. Je ziet het wel op de foto’s als je verder leest. Degene die deze week naar huis gestuurd werd is Samantha. Volgende week zullen de metamorfoses zijn. Wie moet er afscheid nemen van haar lange lokken? Of wie krijgt er een lange coupe? Een totaal andere kleur?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

75 + = 80

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.