Kijk & Luister

ANTM Cycle 8 Winnares: Jaslene

Ook was de winnares van Cycle 7, Caridee, aanwezig bij de finale modeshow. Maar het draaide natuurlijk om Jaslene en Natasha. Een spetterende modeshow als afsluiter op een bewogen en leerzame periode van modellenwerk. De winnares van de AMNT C8 periode is Jaslene geworden. Beide meiden waren aan elkaar gewaagd! Maar Het mocht niet baten voor Natasha. De foto’s van alle shoots werden bekeken.
Jaslene was net wat beter dan Natasha en krijgt zij het contract. Natasha zal er vast wel komen, ze is goed en leert snel! Ik ben zeer benieuwd. Jammer dat je eigenlijk weinig hoort van de andere meiden van voorgaande shows.

Bekijk hieronder de modeshow:

 

rnrnrnrnrn
In Amerika zijn ze al bezig met Cycle 10. In het najaar zal ongetwijfeld Cycle 9 hier in Nederland op de tv zijn. Afwachten, ik ben benieuwd!

Komende maandag start eerst een nieuwe Hollands Next TopModel!

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

72 − = 70

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.