Fashion & Beauty

Nieuwe schoenen!

Je ziet de meiden er vast wel mee lopen, pumps. Nu was ik op zoek naar een leuk paar schoenen met een hakje en die heb ik eindelijk gevonden. Vorige week zaterdag was ik met mijn vader en zijn vriendin op Paddepoel aan het winkelen. Daar hebben ze een Dolcis filiaal waar ik nog niet gekeken had. (Ik was al in tig winkels geweest)En daar stonden ze op de stelling, de schoenen van de foto. Na wat gepast te hebben besloot ik de schoenen te kopen, ze hebben wat inloop werk nodig, maar dat geeft niet! Ik heb in elk geval een leuk paar schoenen. Vroeger was ik al dol op schoentjes met een hak. Na veel zeuren mocht ik eindelijk van die schoenen hebben van mijn moeder toen ik op de middelbare school zat, voor een klassenavond. Het was even wennen, maar uiteindelijk liep het best prettig op een hak. Je staat wat hoger in de wereld hé…

Een aantal mannelijke vrienden snappen het nut niet van mijn vele schoenen, volgens mij zit ik nu al op 20 paar ofzo. Maar wat heb je er nu aan als je altijd op dezelfde loopt? Is het niet gewoon veel leuker om eens af te wisselen? Nou ik vind van wel! Het scheelt dat mijn voeten natuurlijk niet meer groeien en zo breid je je verzameling langzaam uit.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

89 + = 94

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.