Games & Tech

ESWC Kwalificatie 2007

rn
rnMorgen zijn in Enschede de Nederlandse ESWC (Electronics Sports World Cup kwalificaties voor de Nederlandse gamers. Het is een soort WK gamen, verschillende landen sturen voor een aantal games de beste spelers of teams heen om hun land te vertegenwoordigen. Deze ‘beste teams’ worden geselecteerd door een kwalificatie in hun land te spelen. Mijn eigen team Me-Ladies zal in elk geval aan de kwalificatie meedoen. We hebben 1 tegenstander en hopelijk zijn we getraind genoeg om die te verslaan.nnnnVeel weten niet eens dat er voor gamen ook kampioenschappen zijn. Maar ik ben een Counter-Strike speler en mag mijzelf dus clanleader manager noemen van Me-Ladies een female only team. Me-Ladies is al 2 keer eerder naar Parijs geweest. Helaas hebben ze het toen niet heel erg ver geschopt. Morgen zal er tussen 2 teams Me-Ladies en het andere meidenteam in-w0nderland gestreden worden om de tickets naar Parijs. Me-Ladies wordt een kanshebber genoemd, mede omdat we al best veel ervaring hebben. Daarnaast mag in-w0nderland niet onderschat worden.rnrn
rn
rnHet gaat een spannende strijd worden! Waarschijnlijk zullen er 3 matches gespeeld gaan worden. Dan moet een team minimaal 2 matches (mappen) winnen om door te kunnen gaan naar Parijs. Volgens de planning moet er van 16:00-17:00 uur een match gespeeld worden en om 19:30 de finale en om 21:00 de prijsuitreiking… rnrnOndanks dat we de laatste tijd wel eens tegen in-w0nderland gespeeld hebben (en gewonnen) weten we natuurlijk niet wat ze de afgelopen paar weken uitgespookt hebben. Laten we hopen op het beste en baat hebben aan de ervaring die we als team hebben! Ik zal zelf niet spelen, maar zal aanwezig zijn om mijn team te supporten! rnrnMe-Ladies is aanwezig met de volgende meiden (naam en nickname);rnHet team dat speelt: Michelle (Mel), Iris (Topanga), Esther (eSSieh), Rowenna (Stitchi) en Sharmayne (Sharmayne)rnCoaching Ladies aka management: Jolanda (Mystique) en ik Patricia (Babsy)rnrnEen lange dag voor de boeg! Maar in elk geval veeeeeeeel succes gewenst aan mijn meisjes!! <3rnrn
Meer info over Me-Ladies:
rnMe-Ladies website

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 13 = 17

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.