Games & Tech

Review: Hidden Photo (NDSi) @ Female-Gamers

Onlangs is de game Hidden Photo voor de Nintendo DSi uitgekomen. Voor jullie heb ik de game mogen testen en mijn bevindingen kan je natuurlijk hier lezen.

De Gane
In Hidden Photo moet je op zoek naar verborgen items in foto’s, maak je puzzels, moet je deze puzzels oplossen, letters zoeken om woorden te vormen en kan je een aantal minigames spelen. rnrn

rnJe kan op zoek naar verborgen items in foto’s uit verschillende categorieën. Je selecteert een foto uit gebouwen, dieren of de natuur. Je zoekt dan naar de items die je op de lijst van je scherm ziet staan. Het zijn verschillende items die je moet zoeken, denk aan iets als een bal, hamer, sleutels of een pen. Deze items vallen wel op, omdat ze eigenlijk niet mooi uit zien. Persoonlijk vind ik het een beetje nep eruit zien. rnrnAls je op zoek gaat naar de verschillen in twee dezelfde foto’s zijn deze ‘verschillen’ wel makkelijk te vinden. Ze zijn namelijk niet net als de foto, foto-achtig. Maar zijn meer getekend, dit valt ook een beetje tegen. Ik had eerder verwacht dat er een stuk of 1000 foto’s zouden zijn om de verschillen in te vinden. Mocht je er toch moeite mee hebben om je item te vinden, dan kan je altijd het vergrootglas erbij halen om een hint te vragen.rnrn

rnJe kan ook je eigen foto’s nemen omdat Hidden Photo geschikt is voor de Nintendo DSi. Met je eigen foto’s kan je ook games spelen. Het heeft even geduurd voor ik het voor elkaar kreeg, om mijn foto erin te krijgen, maar het is gelukt. Je kan dan je eigen foto gebruiken in een spel om jezelf op te zoeken. Je moet dan jezelf opzoeken tussen allemaal andere gezichten. Of je hoofd is helemaal ‘blurry’ gemaakt en dan moet je door middel van schijven deze weer mooi maken… rnrnMeningrnZelf had ik wel hoge verwachtingen van de game. Het viel me ook reuze tegen toen ik hem opstartte en de eerste ‘zoek-de-verschillen’ game ging spelen. Het invoegen van je eigen foto, kan aan mij hebben gelegen, maar was niet zo snel voor elkaar dan ik had verwacht. Het ziet er wel leuk uit, de plaatjes die je kan kiezen van omgevingen en dergelijke zijn mooi, maar voldoet absoluut niet aan de verwachtingen die je hebt bij een spel als dit. Dan zijn ook nog eens de verschillen erg nep en de items die je moet vinden ook. Al met al, voor mij een tegenvaller.rnrn
rnScore:rnrnGameplay: 5/10rnFun: 4/10rnLevensduur:4/10rnGraphics: 6,5/10 rnOriginaliteit: 6/10rnrnTotaalscore volgens reviewer: 5,1

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

41 + = 51

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.