Kijk & Luister

HNTM2 afl. 8: exit Bodil

Helaas hebben we aan het einde van deze aflevering afscheid moeten nemen van, Bodil. De overige 3 meiden Kim, Christa en Sabrina hebben een finale plaats in de wacht gesleept. Bodil leek een kanshebber alleen zwakte de laatste tijd een beetje af. Ze heeft natuurlijk wel coole prijzen gewonnen! Denk aan de catwalk show in Parijs, een rol in een videoclip! Ze heeft het mooi wel even mee mogen maken!

Het was een drukke aflevering voor de meiden. Ze begonnen met het uitzoeken van een cocktail outfit later lieten ze nog even hun catwalk moves zien en gingen ze op weg naar castings. Na die tijd was er een feestje met een stuk of wat belangrijke mensen uit de modescene in Kaapstad. De volgende ochtend moesten de meiden een bodypaint shoot doen. Ze werden beschilderd als verschillende dieren en gingen daarna op de foto.

De 3 finalisten van Hollands Next TopModel 2007:
* Kim
* Christa
* SabrinaOp naar de finale! Het komt steeds dichterbij, wie zal zichzelf Hollands Next TopModel 2007 mogen gaan noemen? Meer weten over het programma? Neem dan een kijkje op de website van: ModelMasters.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.