Kijk & Luister,  Persoonlijk

30DBC – Dag 11: Een film/serie die iedereen gezien moet hebben

Er komen best leuke en goede films uit maar over de afgelopen 37 jaar (jaja, zo oud ben ik!) bedenken welke iedereen gezien zou moeten hebben.. Of een serie die iedereen gezien moet hebben, ook zo lastig want ik vind vele series leuk! Maar soms moet je je eerste ingeving volgen en daarom heb ik een film en een serie voor je..

Film: Grease
Deze film heb ik al zo vaak gezien. Een verhaal over de liefde, stoere jongens/mannen en stoere chicks.. Een verhaal waarin het fout lijkt te gaan maar toch goed komt. Ik hou van Danny & Sandy, de muziek het dansen, zij die van super softy naar stoere chick transformeert. Danny die zich ook wel weet aan te passen. Maar ook de kleding en de auto’s zijn cool.

Tijd voor een liedje

Serie: Friends
Als er een serie is waarvan ik elke aflevering heb gezien is het Friends wel. Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey en Ross zijn mijn favoriete vrienden. Alle tien de seizoenen heb ik gezien, ik heb ze zelfs nog op zolder liggen! Zelfs als het nu op tv komt, is het nog leuk om naar te kijken. Heerlijk, lekkere droge humor en zeer grappige momenten. Een vrij tijdloze serie waarvan ik de laatste afleveringen heel moeilijk vond om te kijken. Het afscheid dat ze namen, de serie stopte, dus moest er wel wat gebeuren vond ik erg emotioneel.. Allemaal legden ze hun sleutel neer in het appartement van Monica & Chandler.

Een aantal (heel veel!) leuke momenten uit de seizoenen van de serie Friends

https://youtu.be/dhN1loL1cvU

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.