Interieur &zo

We hebben een nieuw bed

Al jaren zijn we toe aan een nieuw bed. Tot op een week geleden sliepen we nog op een stel oude matrassen die Bart vanuit Apeldoorn mee had genomen naar Groningen. Marcel & Joyce hadden een nieuw bed, deze hebben we even mogen testen door er lang op te liggen. Het lag goed, dus zo gezegd zo gedaan, wij hebben hem ook besteld. Inmiddels slapen we er bijna een hele week op en slaapt Bart als een prinses en ik, tja.. Ik moet nog wennen.
Afgelopen zaterdag hebben we nog een extra dun matrasje bij de IKEA geshopt om hem wat zachter te doen maken. Want ik heb echt veel zachtheid om me heen nodig, haha. Inmiddels heb ik er een nacht goed op geslapen, maar ook alweer een slechte nacht. Het zal vanzelf wel goed komen!

We hebben ons oude bed, nou ja, ‘wij’, Bart heeft ons oude bed onder handen genomen en daar hebben we de nieuwe boxsprings in kunnen proppen. Nu hebben we er een mooi rieten bedframe omheen. Ons bed lijkt ineens wel 2 keer zo hoog! Niet dat vage su├Ęde achtige ding zoals je op de foto ziet staan.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.