Onze Bruiloft

Bruiloft: Trouwringen geshopt!

In oktober of september zijn Bart en bij een juwelier in de stad wezen kijken of er leuke ringen waren. Onze ogen vielen beide op dezelfde ringen. We hebben ze toen even gepast en wilden ze later gaan halen, rond deze periode. De ringen zijn van de Desiree collectie. Afgelopen zaterdag zijn we naar de stad gegaan om de ringen te gaan shoppen. We moesten de maten nog even op laten nemen en een lijstje invullen.

De ringen waren toen we ze voor de eerste keer zagen een stuk goedkoper. Ons was verteld dat de goudkoers nog kon stijgen, maar dat er niet meer dan 50 euro bij de prijs op zou komen. Maar, dit bedrag was ineens 3x zoveel! Uiteindelijk na wat onderhandelingen hebben we nog wat van de prijs af weten te krijgen. Goede service in elk geval! Daar zijn we wel blij mee.

Over zo’n 2 weken worden ze afgeleverd bij de winkel. Spannend!! Nu moeten we ze nog laten graveren, maar wat we er in gaan zetten. Dat weten we nog niet helemaal. Tips zijn welkom!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.