Onze Bruiloft,  Persoonlijk

Alweer 10 jaar getrouwd!!

Jeetje wat gaat de tijd toch weer snel!! Vandaag, 20 augustus 2018 zijn we alweer 10 jaar getrouwd, weten jullie het nog? 20-08-2008 = 2008-2008. We vieren het niet echt, gewoon samen met het gezin. We zijn natuurlijk sinds onze trouwdag verdubbeld in het aantal leden van het gezin, nu hebben we twee dames en twee meneren en dat gaan we ook lekker zo houden! Wist je dat een tienjarig huwelijk in het teken staan van ‘tin’?

Ik wist het ook niet hoor, ik heb het gewoon via Google opgezocht. Daaruit blijkt dus dat bepaalde huwelijksjubilea in het teken staan van een bepaald materiaal, daar kom ik nog eens op terug! Het tienjarige jubileum staat dus in het teken van tin! Een benoeming die uit Duitsland weg zou moeten komen, de Duitse geschiedenis. Tin staat namelijk voor stevigheid en hiermee wilde men aangaven dat als je tien jaar bent getrouwd je dan een stevig huwelijk hebt.

Dus together we stand strong! Just like Tin..

We vieren het niet uitgebreid hoor, gewoon met ons viertjes wat leuks doen en misschien nog wat lekker eten.

Love you <3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.