Beestenboel,  Persoonlijk

Tetanus prikje gehaald

Pepper haat regen, Pepper haat het nog meer als ik haar afdroog. Elke keer is dat een hele strijd. Afgelopen zondag was het weer feest hoor, ik wilde d’r afdrogen maar daar was ze het niet mee eens. Na wat gegrom begon ze te bijten en voelde ik d’r tanden door het vel van mijn vinger gaan. Het was heus niet zo dat mijn vinger er in eens af lag… Maar het bloede wel. Voor de zekerheid maar even de dokters post gebeld. Ik moest toch maar even langs komen.nnnnOmdat het al jaaaaaaaaren geleden was dat ik zo’n prikje voor het laatst gehad had werd het toch weer tijd om er een te krijgen. Vol spanning liep ik de dokters spreekkamer naar binnen. Want mij stond nog altijd bij dat zo’n prik in je bil of been moet. Maar dat hoefde niet, hij mocht gewoon in mijn arm! Nou, een vreugde dansje kwam er niet aan te pas hoor… Ik ben niet zo’n held met prikjes enz, dus was ik blij dat het voorbij was.rnrnMijn arm is nog wel stijf en wat pijnlijk. Maar ik was wel een bikkel hoor! Om nog even terug te komen op de oorzaak van de prik, Pepper. We (Bart & ik) hebben besloten dat zij en ik samen op honden training gaan. Wanneer we zullen starten, geen idee. Maar ik kon deze maand waarschijnlijk nog wel terecht. Maar daar meld ik later wel meer over!rnrnHet is zo grappig dat mensen zo vaak zeggen, ach wat een dotje, wat ziet ze er lief uit. NOU ze moesten eens weten wat voor een krengetje ze soms kan zijn als ze niet poezelig schattig is, hihi.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

77 + = 87

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.