Dagje Uit!,  Persoonlijk

Bowlen en grillen met de C&A collega’s

Gisteren zijn we van de C&A wezen bowlen en steengrillen. Een filiaalsuitje, maar ook meteen het afscheid van Wendy, snif! Wendy gaat ergens anders werken omdat ze daar meer uurtjes kan krijgen en nam afscheid van ons. Maar ondanks het afscheid hebben we wel een leuke avond gehad. Ikke wel in elk geval 😛 Na het werk (ik moest deze keer ‘s middags werken) gingen we naar het Kattendiep, naar het bowlingcentrum.
We gingen eerst een uur bowlen, verdeeld over 2 groepen begonnen we die witte dingen om te rollen met gekleurde ballen. De laatste keer dat ik heb gebowld is toen met de verjaardag van mijn moeder in april. Daarna op de Wii nog een enkele keer, maar dat is heel anders!!

Ik begon met een strike, daarna ging het wel aardig. Ik mocht niet klagen, het ging in elk geval beter dan toen ik met de familie bowlen was. Uiteindelijk gooide ik nog een strike en was het daarna al snel afgelopen. Toen mochten eindelijk die vreemde schoenen uit! Lekker zweten was dat zeg. Toen zijn we wezen grillen. Ja, het was apart om het maar zo even te zeggen, maar het was wel gezellig!! Zeker een herhaling waard!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

30 − 20 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.