Onze Bruiloft

Bruiloft: Bruidsjurk gevonden!!

Vanavond zijn we naar ninasbruidsmode in Franeker geweest. Ik wilde hier al graag heen en ik had al een aantal keer heen en weer gemaild met de eigenaresse, Marjolein. Gisteren in Apeldoorn had ik nog gemaild dat ik niet kon wachten of ze nog een gaatje vrij had vandaag. Toen we op het punt stonden om naar Groningen te rijden kreeg ik telefoon van Marjolein, ze had overdag geen tijd, maar ik mocht wel zaterdag avond 2 februari langs komen.

Snel werd er een plan de campagne gemaakt en zijn mijn moeder, Bart en ik naar Groningen gereden. Mirjam en Inge kwamen vanavond naar Groningen rijden. Snel wat gegeten, mijn moeder opgepikt en naar Franeker gereden. Ik had al het idee dat ik vandaag mijn jurk zou gaan vinden en dat is me gelukt!!

Toen ik gisteren de mail typte naar Marjolein, vroeg mijn moeder nog of ik op MSN of zoiets zat omdat ik zo zat te glunderen. Ik was dus een mail aan het typen naar Marjolein of ze nog een plaatjes voor me had omdat ik niet kon wachten. Als ze nog een plaatsje vrij had of ze me dan zou kunnen bellen. Ik was best blij dat ik dus toch nog zo snel langs mocht komen!!

Vanavond kwamen we aan in Franeker bij ninasbruidsmode. We gingen eerst naar de ruimte waar alle jurken hingen. Er werden wat jurken uitgekozen en op een rek gehangen om daarna naar de andere kamer te lopen om te passen. Na wat jurken opgehangen te hebben kwam Marjolein aan met een jurk waarvan ik toen al dacht, wauw (voor het gemak noemen we het ook maar even mijn wauwjurk). Hij werd op het rek gehangen en toen werd het toch wel tijd om zo’n 15 jurken te gaan passen.

Wat een mooie jurken zaten er tussen. Serieus, het was zoveel gaver dan de andere winkel waar ik was geweest. Als 3e of 4e paste ik de ‘wauwjurken’ dacht ik meteen ja, dit is hem. Marjolein vertelde dat ze de jurk had besteld maar zich afvroeg wie in dat kleine maatje moest gaan passen. Tja, toen kwam ik langs! Hij zat als gegoten!! Daarna heb ik nog hele mooie jurken aangehad. Ondanks dat ze ongelofelijk mooi waren konden ze niet tippen aan mijn wauwjurk. Na nog een beetje aankleding, kan niet precies zeggen wat natuurlijk, haha. Kwamen we tot de conclusie dat ik klaar was!

Ik had mijn jurk gevonden! En ik kon hem zelfs meteen meenemen! In principe heb ik alleen nog schoenen nodig en verder ben ik al helemaal klaar en ook nog best goedkoop ook nog!! Omdat ik de jurk meteen mee kon nemen was die nog goedkoper. Hij was nog nooit eerder gepast, dus gloednieuw.

Ik had echt het idee dat het voorbestemd was, het gevoel dat ik de jurk zou vinden, toen ik hem op het kapstokje zag hangen een wauw gevoel, toen ik hem aanhad dat hij precies was wat ik zocht en ook nog als gegoten zat. Serieus, echt dat gevoel kreeg ik er echt bij. Helemaal dolgelukkig!!

Nu het lastigste, ik moet het nog maaaaaanden geheim houden voor Bart. De jurk hangt bij Mirjam thuis, dan kan ik er ook niet even stiekem naar kijken of hem alvast aantrekken ofzo, haha. MAAR IK BEN GESLAAGD!! Nu Bart nog!!

Dus als je dit leest en je zoekt nog een mooie goedkope trouwjurk, ga dan naar ninasbruidsmode het is daar goedkoop, je hebt de meest fantastische jurken, stuk voor stuk heel mooi en het is ook nog goedkoop ook! En de service is ook heel goed, je word goed geholpen!! Zeker een aanrader!

P.S. Inmiddels is het al middernacht geweest, ruist de adrenaline nog wat door mijn lichaam en het meeste ‘vandaag’ in dit stuk slaat op zaterdag natuurlijk, haha.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

41 − = 34

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.