Maandoverzicht

Dit was april 2019: Diverse feestelijkheden deze maand

Wat een prachtige maand was april! We mochten ons nieuwe nichtje T. verwelkomen in de familie, vierden Pasen, mijn moeder haar verjaardag en genoten van de zon. Ook was het bij Lieke op school druk met verschillende festiviteiten.


Op 12 april werd op school de Koningsspelen gehouden. Naast het liedje van de Koningsspelen inclusief dans werd er een gigantische lading confetti op het plein gelanceerd! Elk jaar is het Kinderen voor Kinderen die met een Koningsspelen lied komt, dit jaar was het de Pasapas. Dit liedje en de voorgangers zijn op Youtube te vinden.

De Paas-dienst werd gehouden. Daar zag ik dit fantastische raam, die ik op de foto moest zetten. Mag zoiets eigenlijk wel in de kerk? Zo niet, dan verwijder ik hem wel weer. Maar tot die tijd.. Anyway, Lieke had met een aantal andere kinderen uit andere klassen de taak om voor te zingen. Deze mamarazzi wilde het filmen, maar dat ging dus helemaal mis en dus moet ik het nu doen met de herinnering.


Kinderen en hun fratsen met eten.. “Mama, mag ik een cracker met vlokken”. “Natuurlijk”. “Mama, ik hoef niet meer..” Meer fratsen met kinderen en waarom ze bepaalde dingen niet (meer) kunnen eten kan je hier teruglezen.

PASEN!! We gingen eerste Paasdag naar de boerderij van mijn schoonmoeder waar de kinderen Paaseieren mochten zoeken. We waren met bijna de hele familie compleet, mijn zwager en schoonzusje waren afwezig, die hadden het druk met ons nichtje op de wereld te zetten.

De buit van de kinderen. Alles netjes onder elkaar verdeeld, al was die kleine man van ons heel rap en schoof al heel snel een ei naar binnen, haha.

Na de brunch bleven we plakken. Zo konden de neefjes en nichtjes de rest van de dag met elkaar spelen en dat hebben ze volop gedaan. Ze zijn zelfs nog in bad geweest, konden ze thuis meteen in bed gemikt worden. Natuurlijk werd er ook wat getut en kregen mijn teennageltjes weer een kleurtje. Dank je wel S.

Op weg, of juist de weg terug.. Maar op tweede Paasdag gingen we in elk geval naar Groningen toe. Mijn moeder vierde haar verjaardag! Wat een warme dag was het toen, we hebben zelfs nog even gewandeld door de wijk en hebben nog even langs ons oude huis gelopen. De oude buren waren ook in de tuin en onze buurvrouw ook, daar zijn we ook even gaan zitten voor we weer verder gingen wandelen.

Bart ging met S. naar Walibi toe. Deze foto kreeg ik toegestuurd van Bart.. Altijd handig om rekening mee te houden. En ik mag hopen dat het allemaal dummies zijn om een statement te maken..


Bart en S. zijn in alle achtbanen geweest, behalve degene die in aanbouw was. In eerste instantie zouden de kinderen en ik ook meegaan, maar al snel bedacht ik dat er vast niet veel voor ze te doen zou zijn en wachten is niet hun sterkste kant. Dus konden Bart en S. samen hun gang gaan!

Ook deze maand was weer voorbij gevlogen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 17 = 25

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.