Maandoverzicht

Dit was juni 2019: IJs, blote voetenpad, Slagharen, Vaderdag en meer

Wat een hoop leuke dingen hebben we weer gedaan in juni! Wel leven we helemaal toe naar de zomervakantie, is het lekker warm en zijn er een paar uitstapjes geweest, waaronder eentje met Marcel & Joyce!

Op Facebook was er een actie van de IJssalon Gemelli hier vlakbij ons, waarbij je kans had op 1 liter ijs! Nou, wie niet waagt.. Dus heb ik meegedaan en ook nog eens gewonnen!! Ik mocht drie smaken kiezen. Ik heb gekozen voor witte chocolade met framboos (die is zoooo walgelijk lekker!!), Kinder Bueno (want, chocolade) en aardbeien (voor de kids ook iets).

Tja, een experiment! Naar een recept die ik had gevonden een brownie cake gemaakt van zwarte bonen. Bijna gezond zeg maar, haha. Ik ga hem nog eens maken om hem te fine-tunen. Hij was niet eens heel vies, ook niet heel droog, maar nog wel wat verbeterpuntjes.

Samen met de kindjes weer gekleurd! Daar draai ik mijn hand niet voor om!

Samen met mijn lief naar de bioscoop! Aladdin. De film, beschikbaar in 3D heb ik gewoon 2D gekeken. Want daar waar vele een 3D bril op hebben, draag ik gewoon een 2D brilletje. Dit kan gewoon hoor, die verkopen ze ook wel bij de bioscoop! Dus als 3D niet jouw ding is, schaf voor een prikkie een 2D brilletje aan.

Lekkere chaos! Overal speelgoed, een tent gebouwd, met auto’s rijden en zo hebben de kindjes lekker rond gescharreld in huis!

Het blote voetenpad! Deze foto had ik gemaakt aan het begin van ons avontuur. Geen idee wat we precies moesten verwachten, maar wat leuk! En zoonlief was he-le-maal in zijn element! Dochterlief ietsjes minder.

Deze foto had ik halverwege genomen. Zoonlief zat er praktisch helemaal onder, zo heerlijk! En wat een lol hebben we gehad. Het was glibberig en glad en ook nog eens mooi weer.

Vaderdag cadeautjes! Een mooie bril voor papa en ook een leuke sleutelhanger. Oh en natuurlijk zelf ingekleurd cadeaupapier.

Mijn zuurstokje! Dit is mijn favoriete jurkje voor haar, gelukkig is ze er zelf ook heel blij mee.

Toch vinden wij, dat er te weinig auto’s zijn in huis. De tafel is namelijk nog niet volledig benut.

Wat een luiwammes is die Bouncer soms ook! Er is ruimte genoeg, toch propt hij zijn lijf op dat kleine kussentje.

We gingen naar Slagharen! Tijdens de verjaardag van Aaron vertelden Marcel & Joyce dat ze nog kaarten hadden voor Slagharen. Dus de kalender erbij gepakt en meteen een datum geprikt om samen naar Slagharen te gaan. Dus kaarten geregeld via VakantieVeilingen en een gezellige dag hebben.

Samen auto rijden in Slagharen, terwijl Bart en Joyce de ‘spannende’ attracties aandeden.

Ahw, familiekiekje!! Het was warm die dag zeg.

Het was zo warm, op school werd een waterdag gehouden. In de middag mochten de waterpistolen mee, de brandweer was er met hun brandslangen en het werd een spetterpartij!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

30 − = 29

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.