Maandoverzicht

Dit was november 2017

Ik neem me elk jaar, elke maand, elke week voor om regelmatig te bloggen, (bijna) alles wat we zien en meemaken te delen met voornamelijk familie en enkele andere passanten die hier voorbij komen. Dus nu dacht ik, nu het jaar langzaam (of eigenlijk te snel) ten einde komt, om via de foto’s die ik heb gemaakt een soort maandoverzicht te maken. Zo heb ik toch gedeeld wat ik misschien al had willen doen en kan iedereen nog even meegenieten van mijn gezin in het jaar 2017. Dit was november!!


4 november, een dag waarop je verwacht dat het erg koud is, maar niets is minder waar het was nog vrij zonnig en niet eens heel erg koud. Deze ochtend gingen we een rondje fietsen met de kindjes. We hadden een andere fiets voor Lieke, okay eigenlijk voor Aaron, omdat de andere net iets te groot is. Deze (piraten) fiets past Lieke beter en ze scheurt er zo mee weg, dus kan zij hem gebruiken tot Aaron zelf kan fietsen.


Een frisse maar droge 11 november. Een dubbele dag, de verjaardag van (de helaas niet meer onder ons zijnde Yvonne) en Sint Maarten. Met de kindjes van het hofje hier zijn we langs de deuren gegaan, liedjes zingen, met de lampion zwaaien en snoepjes ontvangen.


Dit was dan onze buit van beide kids voor deze Sint Maarten.


Jaja, de Sint is weer in het land en natuurlijk tijd voor het Sinterklaasjournaal. Vanaf 18 november zaten wij elke avond voor de buis of aan de buis gekluisterd om dit spannende avontuur te volgen. Zo dus ook Aaron die ‘klaas’ dus reuze interessant vond.


Weer een klassenuitje met de klas van Lieke! Ze hadden het thema restaurant op school en als afsluiter mochten de kinderen op 21 november naar de Cantharel (Van der Valk in Apeldoorn). We moesten ons verzamelen bij deze telefoon en vanuit daar begon de rondleiding. We liepen langs de moestuin (erg grote moestuin), die nu niet zo in groei was.


We liepen langs de stallen, daar zou een week later het paard van Sinterklaas komen logeren! Supercool natuurlijk. De kleine pony’s mochten een paar wortelen gevoerd worden.


Binnen was de aankleding erg gaaf! We kregen een croissant en een vers sapje (smikkelen) en een rondleiding door de keuken. Natuurlijk mochten de moeders ook meelopen, dus dat was heel leuk om ook eens te zien. Zo kom je nog eens ergens toch, hihi!


22 november moest Bart overwerken en gingen we pannenkoeken eten! Voor de leuk had ik de kids op hun stoelen in de keuken erbij gezet. Oh ja, Aaron was eerder op de dag bij de Brandweer langs geweest, vanuit de peuterspeelzaal hadden ze het thema politie en brandweer en mochten ze bij de brandweer kijken. Superleuk dus ook weer.


Onze Bouncer snuffelt teveel aan de echte nep plantjes en zit ze gewoon kopjes te geven, dit was op 25 november.


Elk jaar maak ik voor de meiden die voor Female-Gamers schrijven een klein kerstpakketje. Deze keer hadden Lieke en ik het samen ingepakt, het moest wel een feestje zijn om uit te pakken natuurlijk. Op 29 november waren we hier erg druk mee, ziet er leuk uit toch?


Natuurlijk wil je ook weten wat erin zit, want jij bent ook heus nieuwsgierig! Dit had ik erin gestopt, het moet leuk blijven natuurlijk hé! Er zat ook nog een kaartje bij in en verder kunnen ze tijdens hun maskertje, fröbelen met de strijkkralen of kleuren met de geurstiften (haha) en ondertussen een stukje chocolade smikkelen! Tenminste, dat zouden ze kunnen doen.

En zo kwam ook deze maand alweer tot een einde.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

76 − 66 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.