Maandoverzicht

Dit was oktober 2017

Ik neem me elk jaar, elke maand, elke week voor om regelmatig te bloggen, (bijna) alles wat we zien en meemaken te delen met voornamelijk familie en enkele andere passanten die hier voorbij komen. Dus nu dacht ik, nu het jaar langzaam (of eigenlijk te snel) ten einde komt, om via de foto’s die ik heb gemaakt een soort maandoverzicht te maken. Zo heb ik toch gedeeld wat ik misschien al had willen doen en kan iedereen nog even meegenieten van mijn gezin in het jaar 2017. Dit was oktober!


Ach kijk nou! Zo start je de maand oktober toch helemaal goed? Lekker saampjes tv kijken.

Tja, als je dan niet meer wilt slapen ga je toch lekker spelen in bed? Een beetje hangen en liggen, dan rust je ook uit toch? (Ook deze foto was op 1 oktober).

Op 8 oktober waren de heren van CO-AIR bij ons thuis om een setje airco’s aan te leggen. Heerlijk snel verwarmen en lekker snel afkoelen in de zomer.

We hebben een airco op onze slaapkamer en eentje op de zolder. Zie je al dat oude behang? Nostalgisch hé? Op de zolder is het in de zomer bloedheet en in de winter best koud, nu kunnen we het zelf regelen (mits nodig natuurlijk!)

Ik had een creatief momentje! Op 11 oktober zag ik dat houten plankje bij de Action, er stond een andere vaas/pot op en andere lampjes (die ballen), dus in combinatie met wat ik al had en heb gekocht kwam ik tot mijn creatieve uitbarsting!

Als je ziek bent mag je lekker rustig tv kijken op een zacht kleedje, dekentje over, fijn kussentje in je nek en voor de zekerheid een emmertje erbij.Op 13 oktober was het raak met deze kleine man.

Joepie! Op 14 oktober gingen Bart en ik naar de Lama’s tour! Wat een leuke avond was dit. We zaten vrij dichtbij en konden we de heren goed zien. Heerlijk ook om er even uit te zijn.


Op zondag de 15e ging Lieke met d’r oma naar het theater naar de voorstelling van; Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft! De maandag erna, 16 oktober, ging ik met Lieke naar de My Little Pony film in de bioscoop!

Op 19 oktober hebben Lieke en ik samen heel veel koekjes gebakken. Ze waren heerlijk en erg divers met koekjesvormen en koekjes stempels.

We hebben een buffetkast! Een grote crèmekleurige en ik vond hem zo witjes. Dus op 23 oktober trok ik de stoute schoenen aan en heb ik de achtergrond grijs gemaakt! En op de volgende foto’s zie je het resultaat nadat ik hem opnieuw heb ingericht!

Ik vind het echt gaaf geworden al zeg ik het zelf. Had ik veel eerder moeten doen, haha.


Ik wilde al tijden naar de IKEA, dus besloot ik samen met Aaron naar Duiven te rijden. Mijn buurvrouw was 31 oktober jarig en ik heb bij de Ikea het bovenstaande cadeautje gehaald, leuk geworden toch? Goh wat een creatieve maand was het toch!

Maar eerst nog even twee dagen terug naar 29 oktober! Er was een klassenuitje van Lieke naar het bos, het bos bij ‘t Loo bij het hertenkamp onder begeleiding van een boswachter! Ik had mijn camera mee en verder hebben we (samen met de andere moeders die mee waren) wat foto’s gemaakt van de wandeling.


We hadden er prachtig weer bij, zo nu en dan wat sputtertjes maar bijna niet noemenswaardig.

Op weg naar de herten!

Deze mannetjes waren aan het vechten, dat was af en toe spannend vooral omdat ze ook op de groep met kinderen afrenden op een gegeven moment.

We mochten oud brood meenemen en de herten ook voeren, een klasgenootje van Lieke kon een mannetje met een groot gewei voeren, zo gaaf. We moesten wel op het pad blijven natuurlijk, zeker raadzaam met de mannetjes die erg wild waren.

Dit mannetje riep zijn dames terug, of eigenlijk stuurde hij ze weer terug het veld in.

Wat een mooie paddenstoelen op deze stronk!

Het regende eventjes toen ik deze foto maakte.

Het theehuisje waar we even een korte pauze hadden.  Deze staat er al een hele lange tijd 17e eeuw als ik het goed heb onthouden.

Zeker een plekje waar we nog eens heen zullen gaan om te wandelen.Prachtig toch? De herfst met zijn mooie kleuren, deze prachtige dieren! Het was een mooie wandeling met de kindjes uit de klas. Dit was dus oktober, een mooie oktober!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

53 − = 48

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.